Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις και ο Μπιέλ!
i

Πεπ Μπιέλ/©ΙΝΤΙΜΕ

Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις και ο Μπιέλ!

Διονύσης Βερβελές 22:46 - 07.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:47 - 07.02.2023

Μετά τα προβλήματα με Χάμες και Χουάνγκ, ο Μίτσελ αναμένει και τον Ισπανό…

Η πιο καθοριστική προπόνηση θα είναι αυτή της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για τον Ολυμπιακό. Κι αυτό γιατί φαίνεται πως το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, άφησε… προβλήματα στην ομάδα και στον Μίτσελ.

Ήταν γνωστό πως αμφίβολοι για το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, είναι ο Χάμες και ο Χουάνγκ. Αμφότεροι με ενοχλήσεις μετά τον αγώνα στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή τους να κρίνεται στην προπόνηση της Τετάρτης. Ο Μίτσελ θα ήθελε να τους έχει έστω και στον πάγκο, αλλά είναι αναγκασμένος να περιμένει.

Το νέο πρόβλημα, όμως, προκύπτει από τον Πεπ Μπιέλ. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, παραπονέθηκε και αυτός για ενοχλήσεις και έτσι είναι αμφίβολος για το αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα ανακοινωθεί το βράδυ της Τετάρτης, για το ματς με την ΑΕΚ. Όπως και να ‘χει, πρόκειται για προβλήματα που βάζουν διλλήματα στον Μίτσελ κι ενόψει της δύσκολης συνέχειας, γιατί δεν θέλει να χάσει για περισσότερο χρονικό διάστημα τους παίκτες του.

Δεν πρόκειται έτσι να ρισκάρει, αν κάποιος είναι στο όριο. Η προπόνηση της Τετάρτης και το μίτινγκ με το ιατρικό τιμ, θα δείξουν πως θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην OPAP Arena απέναντι στην ξεκούραστη ΑΕΚ που δεν αγωνίστηκε με τον Ατρόμητο.

Έτσι κι αλλιώς ο Μίτσελ υπολόγιζε πως θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές, εύκολα, όμως, καταλαβαίνει κάποιος πως η απουσία Χάμες, Μπιέλ και Χουάνγκ του δημιουργεί εξτρά προβλήματα, μπροστά στη διαχείριση ενός τόσο σημαντικού ματς.