Ολυμπιακός: Έρχεται στην Ελλάδα ο Ροντινέι (vid)
i

Ροντινέι / PrtScreen

Ολυμπιακός: Έρχεται στην Ελλάδα ο Ροντινέι (vid)

Ο 30χρονος αμυντικός έρχεται το Σάββατο (10/12) στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό.

Αντίστροφα μετρά ο Ολυμπιακός για την άφιξη του Ροντινέι στην Ελλάδα. Όπως σας είχαμε γράψει προ ημερών ο 30χρονος αμυντικός αναμένεται αύριο (10/12) στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». 

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έμεινε ελεύθερος από τη Φλαμένγκο στην πατρίδα του και έδωσε τα χέρια με την ομάδα του Πειραιά για συνεργασία 2,5 ετών και μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Έτσι ο Ροντινέι ετοιμάζει βαλίτσες για να ξεκινήσει το ταξίδι του με προορισμό την Ελλάδα και να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Ο 30χρονος αμυντικός αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα του Μίτσελ. 

«Είσαι αδερφός μου γιατί από την πρώτη στιγμή που ήρθες μου συμπεριφέρθηκες σαν αδερφός. Μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα που δεν μπορούσα καν να σκεφτώ για το ποδόσφαιρο. Με έκανε καλύτερο παίκτη και καλύτερο άνθρωπο και γι΄αυτό θα είμαι πάντα δίπλα του και θα τον αγαπώ», έγραψε πριν από μερικές ώρες στα social media ο Ροντινέι στον καλό του φίλο, τον Νταβίντ Λουίς. 

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία του στην Εστεπόνα της Ισπανίας. Πλέον οι Πειραιώτες έχουν επιστρέψει στη βάση τους και το Σάββατο (10/12, 19:00, COSMOTE SPORT 1HD,) θα δώσουν ένα πολύ δυνατό φιλικό ματς, μετά από αυτά κόντρα σε Χάντερσφιλντ και Σταντάρ Λιέγης. Η ομάδα του Μίτσελ θα αντιμετωπίσει την Νότιγχαμ Φόρεστ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».