Ολυμπιακός: Τα επτά ματς που τον ξαναβάζουν στην κούρσα του τίτλου
i

Μίτσελ / © Intime

Ολυμπιακός: Τα επτά ματς που τον ξαναβάζουν στην κούρσα του τίτλου

Διονύσης Βερβελές 22:35 - 08.12.2022 / Ανανεώθηκε: 22:53 - 08.12.2022

Ο επόμενος στόχος του Μίτσελ ως τα τέλη Ιανουαρίου και γιατί ο Ισπανός ποντάρει στο 3x7=21 που θα επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους» να μπουν για τα καλά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ένα μεγάλο στόχο έχει ο Μίτσελ, πριν ο Ολυμπιακός πάει στην Τούμπα να παίξει με τον ΠΑΟΚ. Φυσικά και κανένα ματς δεν είναι εύκολο, αλλά ο Ισπανός προπονητής, έχει εστιάσει στο πρόγραμμα που έγινε γνωστό και τυπικά σήμερα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους μια επτάδα αγώνων, όπου στόχος τους είναι μόνο νίκες. Με «7 στα 7» ο Μίτσελ πιστεύει πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να επιστρέψει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, να μπει στη διαδικασία να εκμεταλλευτεί πιθανές απώλειες των αντιπάλων του.

Αν δει κανείς το πρόγραμμα, δεν είναι παράλογο. Αρκεί βέβαια οι παίκτες του Ολυμπιακού να παρουσιαστούν πιο αποφασιστικοί, πιο ουσιαστικοί.

Η επανεκκίνησή τους, θα κληθεί να γίνει 21η Δεκέμβρη από τα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ. Ας δούμε αναλυτικά τι έχουν μπροστά τους οι πρωταθλητές Ελλάδας, στην προσπάθειά τους να επιστρέψουν στο μεγάλο τους στόχο.

Αγωνιστική Ημερομηνία Ματς

14η 21/12 ΠΑΣ Γιάννινα–Ολυμπιακός

15η 28/12 Ολυμπιακός– Αστέρας Τρίπολης

16η 3/1 Ιωνικός-Ολυμπιακός

17η 8/1 Βόλος-Ολυμπιακός

18η 15/1 Ολυμπιακός-Άρης

19η 22/1 Ατρόμητος-Ολυμπιακός

20η 29/1 Ολυμπιακός-ΟΦΗ

Γιατί, όμως, ο Μίτσελ πιστεύει ότι αυτά τα ματς μπορούν να δώσουν την ώθηση για την επιστροφή στο πρωτάθλημα; Στα αντίστοιχα, με τις ίδιες ομάδες στον πρώτο γύρο, ο Ολυμπιακός έχασε επτά βαθμούς. Μαζί και πολύτιμο όπως φαίνεται έδαφος. Δύο με τον Αστέρα στην Τρίπολη, δύο με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη και τρεις με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Επτά βαθμοί…

Ο Μίτσελ πιστεύει πως με το απόλυτο σε αυτά τα ματς, ο Ολυμπιακός θα πατήσει καλύτερα. Θα έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση οι ποδοσφαιριστές του, θα μπορούν να επιστρέψουν και να διεκδικήσουν το στόχο τους. Μην ξεχνάμε πως υπάρχουν και τα πλέι οφ, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούν να μπουν και να ψάξουν το καλύτερο δυνατό.

Εύκολο δεν θα είναι τίποτα. Στα πόδια των παικτών του Ολυμπιακού είναι, όμως, να αποδείξουν αν θα έχουν λόγο στην υπόθεση τίτλος για τη σεζόν 2022-23.