Έτοιμος ο Κάρμο για Λεωφόρο

Έτοιμος ο Κάρμο για Λεωφόρο

Διονύσης Βερβελές 10:56 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:56 - 31.01.2024

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει δει τον συμπατριώτη του πως είναι σε καλή κατάσταση…

Από την αρχή γνώριζαν στον Ολυμπιακό τι παίκτη παίρνουν με την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο, όμως, τώρα ο Κάρλος Καρβαλιάλ το βλέπει και στην πράξη στο Ρέντη. 

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός δεν είναι αρκετές ημέρες στις εγκαταστάσεις των «ερυθρολεύκων», όμως, έχει ήδη αρχίσει να κερδίζει τους πρώτους του… υποστηρικτές. Δείχνει στις προπονήσεις της ομάδας του Πειραιά πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι έτοιμος να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί. Είναι ένας παίκτης που το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η δύναμη και αυτό είναι κάτι που λείπει από τους Πειραιώτες. 

Παίκτες που θα μπουν μέσα στο γήπεδο και θα τους… νιώσει ο αντίπαλος. Ο Κάρμο είναι τέτοιο στιλ ποδοσφαιριστή και για αυτό ο Κάρλος Καρβαλιάλ τον σκέφτεται αρκετά ακόμη και για βασικό στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Από την άλλη, όμως, δεν έχει ακόμη αποφασίσει και τι θα κάνει, αφού είναι νωρίς ακόμη, ιδιαίτερα από τη στιγμή που Ντόι και Ρέτσος δείχνουν να έχουν βρει μεταξύ τους ρυθμό μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχουν. Ναι μεν ο Ρέτσος έκανε το πέναλτι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως η γενική του παρουσία στο ματς δεν ήταν αρνητική, ενώ από την άλλη ο Ντόι έβαλε και το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού με το οποίο ξεκλείδωσε το ματς. 

Πάντως και ο ίδιος ο Κάρμο από την πλευρά του συνεχώς μιλάει για το πόσο του αρέσει που βρίσκεται στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και πως δουλεύει σε ένα περιβάλλον καινούργιο για τον ίδιο, αλλά του φαίνεται τόσο γνώριμο από τη στιγμή που έχει τόσους συμπατριώτες του στην ομάδα. 

Θέλει πως και πως να κάνει το ντεμπούτο του και αυτό που τονίζει είναι πως τον... εξιτάρει το γεγονός πως αυτό μπορεί να έρθει σε ένα ματς τόσο σημαντικό για τον Ολυμπιακό, όπως το ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο, τον Παναθηναϊκό