Με τρεις σημαντικές απουσίες η Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ολυμπιακό

Φενέρμπαχτσε

i

©Photo by Huseyin Yavuz /dia images via Getty Images/Ideal Images

Με τρεις σημαντικές απουσίες η Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ολυμπιακό

Κώστας Τόπας 14:45 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 02:23 - 21.05.2024

Η Φενέρμπαχτσε ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (11/04, 19:45) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον Ισμαΐλ Καρτάλ να ανακοινώνει τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί το απόγευμα της Πέμπτης (11/04, 19:45) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Φενέρμπαχτσε, για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Conference League.

Έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία τους, οι ποδοσφαιριστές της τουρκικής ομάδας ξεκίνησαν σήμερα (10/04) το ταξίδι τους για την Ελλάδα και τον Πειραιά. Οσον αφορά την αποστολή της Φενέρμπαχτσε, ο Ισμαΐλ Καρτάλ δεν θα έχει στη διάθεσή του τρεις σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό, Μερτ Χακάν Γιαντάς, τον εξτρέμ Τζόσουα Κινγκ καθώς και τον κεντρικό αμυντικό, Αλεξάντερ Τζικού.

Από την άλλη, η Φενέρμπαχτσε θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχοντας στην αποστολή της, τους Φρεντ, Ισμαίλ Γιούκσεκ και Τζενγκίζ Ουντέρ οι οποίο ανάρρωσαν από τους τραυματισμούς τους και είναι έτοιμοι για τη μάχη με τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά η αποστολή της Φενέρμπατσε:

Ντομινίκ Λιβάκοβιτς, Ιρφάν Τσαν Εγριμπαγιάτ, Φουρκάν Ακιούζ, Μπράιτ Οσάγι-Σάμουελ  Τσαγκλάρ Σογιουντσού, Ροντρίγκο Μπεκάο, Λεονάρντο Μπονούτσι, Γιουσούφ Ατσίκεκ, Τζέιντεν Οουστερβόλντε, Φέρντι Καντίογλου, Σαντιόγλου, Σεμπάστιαν Σιμάνσκι, Ζικί Ντούρσαν, Ιρφάν Καχβετσί, Εφεκάν Καραγιαζί, Τσενγκίζ Ιντέρ, Ράιαν Κεντ, Ντούσαν Τάντιτς, Έντιν Τζέκο, Μισί Μπατσουαγί και Τσάγρι Φενταΐ.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολης, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά. Όπου εκεί θα βρει απέναντί του είτε τη Λιλ είτε την Άστον Βίλα.

Οι παίκτες των ερυθρολεύκων» λοιπόν θα έχουν δίπλα τους τη στήριξη των οπαδών τους, οι οποίοι θα γεμίσουν για ακόμα μια φορά το Καραϊσκάκης. Καθώς ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα θα είναι sold out.