Sold out το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
i

©intime

Sold out το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:27 - 09.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:36 - 09.04.2024

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει για ακόμα φορά τη φετινή χρονιά δυναμικό παρών, αφού η «ερυθρόλευκη» ανακοίνωσε Sold out για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τη Φενέρμπαχτσε στο Γ. Καραϊσκάκης την ερχόμενη Πέμπτη (11/4) για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο των προημιτελικών του Conference League. Η ομάδα του Χοσέ Λουί Μεντιλίμπαρ θέλει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολης, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά. Όπου εκεί θα βρει απέναντί του είτε τη Λιλ είτε την Άστον Βίλα.

Οι παίκτες των ερυθρολεύκων» λοιπόν θα έχουν δίπλα τους τη στήριξη των οπαδών τους, οι οποίοι θα γεμίσουν για ακόμα μια φορά το Καραϊσκάκης. Καθώς ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα θα είναι sold out.

Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα διαιτητής θα είναι ο elite Σάντρο Σέρερ από την Ελβετία και για βοηθούς θα έχει τους επίσης Ελβετούς Στεφάν Ντε Αλμέιδα και Μπεκίμ Ζογκάι, με τέταρτο τον Αλεσάντρο Ντούντιτς, ενώ στο VAR θα είναι ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ με τον Ελβετό Λιονέλ Τσουντί για βοηθό.

Ανανεώνει με τον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ - Τι αναφέρουν οι Ισπανοί

Θέμα χρόνου είναι να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν ο Χοσέ Λουί Μεντιλίμπαρ. Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο Ισπανός θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στον πάγκο των «ερυθρολεύκων», κάτι που αναφέρουν και δημοσιεύματα από την Ισπανία.

«Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό για έναν ακόμη χρόνο. Μετά από δύο μήνες στον ελληνικό πάγκο, ο Βάσκος θα παραμείνει στον ελληνικό κολοσσό. Είναι χαρούμενος στον σύλλογο και ονειρεύεται να πετύχει ένα ακόμη ευρωπαϊκό κατόρθωμα», έγραφε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, Αλόνσο Ριβέρο.