Γύρισε ο διακόπτης στην Ευρώπη - Οι συζητήσεις στο Ρέντη

Ολυμπιακός

i

Ολυμπιακός/©Intime

Γύρισε ο διακόπτης στην Ευρώπη - Οι συζητήσεις στο Ρέντη

Διονύσης Βερβελές 16:13 - 09.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:02 - 13.05.2024

Αρκετές οι ατάκες για τον αγώνα της Πέμπτης, αλλά και το εύκολο απόγευμα στη Λαμία…

Πήρε ο Ολυμπιακός αυτό που ήθελε στη Λαμία και νίκησε με 5-1 για το πρωτάθλημα. Μία νίκη που δίνει στους «ερυθρόλευκους» άλλον αέρα, αφού από εκεί που στην πρεμιέρα των play offs ήταν και πάλι στο -8 από την κορυφή, δύο ματς μετά είναι πλέον στο -4.

Μία διαφορά που φυσικά και καλύπτεται αλλά όλα εξαρτώνται από τον ίδιο τον Ολυμπιακό αφού χρειάζεται να κάνει ένα μεγάλο σερί νικών, ίσως να χρειαστεί να πάρει όλα τα ματς που απομένουν (αν αυτό είναι εφικτό βέβαια…) και από εκεί και πέρα να κάνει ταμείο στο τέλος. Τι γίνεται όμως πλέον στην ομάδα του Πειραιά μετά από τη νίκη επί της Λαμίας, εκτός έδρας.

«Υποκλίνονται» στον Γιόβετιτς: «Κάθε επαφή του είναι ποδοσφαιρική μαγεία - Τρελή ποιότητα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:10 - 09.04.2024

«Υποκλίνονται» στον Γιόβετιτς: «Κάθε επαφή του είναι ποδοσφαιρική μαγεία - Τρελή ποιότητα»

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αποθεώνουν τον Στέφαν Γιόβετιτς μέσω του Twitter μετά την εξαιρετική του παρουσία στην εκτός έδρας νίκη των «ερυθρόλευκων» κόντρα στη Λαμία.

Οι «ερυθρόλευκοι» γύρισαν αμέσως το διακόπτη για την Ευρώπη, ενόψει των αγώνων με τη Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του Πειραιά έχει μπροστά της μία πρόκληση, να διεκδικήσει και να μπορέσει να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης! Όλοι στην ομάδα αυτό που τονίζουν είναι να αφήσουν στην άκρη τα... κομπιουτεράκια και τους υπολογισμούς για το πρωτάθλημα και να συγκεντρωθούν στα παιχνίδια με τους Τούρκους. Άλλωστε δεν έχουν ματς το Σαββατοκύριακο, όπως και ο ΠΑΟΚ. 11 και 18 Απριλίου, το ημερολόγιο δείχνει Φενέρμπαχτσε, εντός κι εκτός έδρας.

Τι έλεγαν στο Ρέντη...

Πάντως δεν είναι μόνο ο κόσμος που τα λέει, αρκετοί από την ομάδα στο Ρέντη αυτό που τόνιζαν μετά από τη νίκη με τη Λαμία (1-5) ήταν πως μετά από καιρό η ομάδα είχε ένα εύκολο και άνετο απόγευμα.

Το ματς στη Λαμία για τον Ολυμπιακό πήγε από την αρχή καλά, ήρθε και η άνετη νίκη με καλό σκορ και κύλησαν όλα ομαλά για τους «ερυθρόλευκους». Γενικότερα είχαν καιρό να νιώσουν αυτό το συναίσθημα να περάσουν ένα εύκολο απόγευμα και χωρίς... τσίτα.

Για αυτό και στο Ρέντη τη Δευτέρα η ατάκα «είχαμε ένα ήρεμο απόγευμα μετά από καιρό», «έπαιζε» αρκετά. Τόσο από τους παίκτες όσο και από τους γύρω ανθρώπους της ομάδας. Τώρα πλέον ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του την Ευρώπη και είναι μέρες τώρα που οι «ερυθρόλευκοι» αυτό που τονίζουν συνεχώς είναι «βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά», είτε αυτό αφορά τις υποχρεώσεις στην Ευρώπη είτε στην Ελλάδα. Και καλά κάνουν να έχουν τη νοοτροπία αυτή στην ομάδα γιατί ειδικά φέτος όποτε έγιναν υπολογισμοί και πλάνα, πάντα «στράβωνε».