Mε όλα τα αστέρια της στην προετοιμασία εν όψει Ολυμπιακού η Φενέρμπαχτσε

H προετοιμασία της Φενέρμπαχτσε

Mε όλα τα αστέρια της στην προετοιμασία εν όψει Ολυμπιακού η Φενέρμπαχτσε

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:05 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 01:15 - 17.05.2024

Παρουσία των κορυφαίων παικτών της έκανε προπόνηση η Φενέρμπαχτσε, εν όψει του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό για τους «8» του Europa Conference League.

Λίγα 24ωρα απομένουν για το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, η οποία προετοιμάζεται εν όψει του αγώνα της Πέμπτης (11/4). Η ομάδα κοινοποίησε φωτογραφίες από την προπόνηση της Δευτέρας και σε αυτή εμφανίζονται όλα τα αστέρια της. Όπως όλα δείχνουν, ο σύλλογος της Τουρκίας θα έχει μαζί του στον Πειραιά τους Ντούσαν Τάντιτς, Φρεντ, Έντιν Τζέκο, Λεονάρντο Μπονούτσι και Σογιουντσού

«Η Φενέρμπαχτσε συνέχισε την προετοιμασία της για τον αγώνα που θα δώσει με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη 11 Απριλίου, στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του UEFA Conference League, με προπόνηση το μεσημέρι. Η προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις μας στο "Fenerbahçe Can Bartu" υπό το βλέμμα του προπονητή μας, Ισμαΐλ Καρτάλ.

Η προετοιμασία ξεκίνησε με τρέξιμο, προθέρμανση, συντονισμό και ασκήσεις ευκινησίας. Στη συνέχεια, οι παίκτες μας χωρίστηκαν σε 2 ομάδες και εξασκήθηκαν σε κατοχή και πάσες με την μπάλα. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τακτικές και ατομικές ασκήσεις. Η ποδοσφαιρική μας ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της με προπονήσεις αύριο», ανέφερε στην ενημέρωση του ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης.

Οδεύει προς το sold - out το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε, φεύγουν με γοργούς ρυθμούς τα εισιτήρια

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Europa Conference League, σε ένα σπουδαίο παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους». Στόχος της ομάδας είναι να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα εν όψει της ρεβανς, έχοντας βλέψεις για τα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο ενθουσιασμός στις τάξεις των φιλάθλων της «ερυθρόλευκης» ομάδας είναι τεράστιος, αφού πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίο ματς. Τα εισιτήρια για τον αγώνα της Πέμπτης (11/4) φεύγουν με πολύ γοργούς ρυθμούς και το sold - out στο «Γ. Καραϊσκάκης» φαντάζει θέμα χρόνου.

«Στη διάθεση των φίλων του Ολυμπιακού θα τεθούν την Τρίτη (9/4) τα τελευταία εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του UEFA Europa Conference League απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη (11/4, 19:45).

Τα τελευταία εισιτήρια που προέκυψαν από τις επιστροφές (UEFA, χορηγοί) θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) την Τρίτη (9/4), από τις 15:00 έως την εξάντλησή τους. Το βράδυ της Πέμπτης το "Γ. Καραϊσκάκης" αναμένεται να είναι κατάμεστο σε ένα ακόμα σπουδαίο ευρωπαϊκό βράδυ για τον Ολυμπιακό», αναφέρει στην ενημέρωσή της η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.