Tι πρόλαβε να κάνει η Γαλατασαράι στα 50'' του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε;

Γαλατασαράι - Φενέρμπαχτσε

i

© PS Twitter

Tι πρόλαβε να κάνει η Γαλατασαράι στα 50'' του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε;

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:20 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:20 - 08.04.2024

Μόλις 50'' δευτερόλεπτα αγώνα παίχτηκαν στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τη Γαλατασαράι. Πόσα πρόλαβε, όμως, να κάνει η τροπαιούχος του Super Cup Τουρκίας σε αυτό το διάστημα;

Ένα από τα πιο εύκολα τρόπαια στην ιστορία της κατάφερε να κατακτήσει το βράδυ της Κυριακής (7/4) η Γαλατασαράι. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης είδε την Φενέρμπαχτσε να αποχωρεί από το γήπεδο - στο οποίο είχε πάει με την Κ19 - με αποτέλεσμα να κατακτήσει άνευ αγώνα το τρόπαιο του τουρκικού Super Cup.

Για την ακρίβεια, βέβαια, αγώνας παίχτηκε, αλλά διήρκησε μόλις 50'' δευτερόλεπτα, έως ότου οι τυπικά φιλοξενούμενοι να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο. Πόσα πράγματα πρόλαβαν να συμβούν, λοιπόν, σε ένα τόσο μικρό διάστημα; Σε πρώτο χρόνο υπάρχει το γκολ το οποίο πέτυχε ο Μαούρο Ικάρντι στην τελευταία φάση του αγώνα.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή η Γαλατασαράι είχε το 100% της κατοχής, με τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε να μην αγγίζουν την μπάλα ούτε δευτερόλεπτο. Για να το κάνει αυτό έκανε συνολικά 16 πάσες - όλες επιτυχημένες - καθώς και μία βαθιά μπαλιά, από την οποία προήλθε και το τέρμα.

Η στιγμή που αποχωρεί η Φενέρ από το γήπεδο - Χειροκροτούσε ο Ικάρντι τους πιτσιρικάδες των αντιπάλων

Η Φενέρμπαχτσε το 'πε και το έκανε. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης είχε απειλήσει ότι θα αποχωρήσει από τον τελικό του Σούπερ Καπ Τουρκίας κόντρα στη Γαλατασαράι λίγες μέρες πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για τους «8» του Conference League.

Η αντίπαλος των ερυθρόλευκων, λοιπόν, κατέβηκε στο παιχνίδι με την Κ19 και με το που δέχτηκε γκολ στα 50'', αποχώρησε από το παιχνίδι και το τρόπαιο πήγε στη Γαλατασαράι. Μάλιστα η Φενέρ για τον τελικό είχε δηλώσει μόλις 15 παίκτες στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού.

Την ώρα της αποχώρησης λοιπόν οι οπαδοί της Φενέρ χειροκροτούσαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους, όπως ακριβώς έκανε και ο Μάουρο Ικάρντι, ο επιθετικός της Γαλατασαράι. Όμως αμέσως μετά οι παίκτες της Γαλατά πανηγύρισαν κανονικά το τρόπαιο που... μόλις είχαν κατακτήσει.

Από τη μεριά της η Γαλατά σχολίασε το περιστατικό με ένα ποστ στο Twitter, γράφοντας: «Ο Ικάρντι κάνει ένα υπέροχο σουτ μετά τη σέντρα του Μπαρίς και μετά το προβάδισμα της ομάδας μας, η Φενερμπαχτσέ αποσύρεται από το γήπεδο».