Η... γκάφα της UEFA με τον τιμωρημένο Ποντένσε

Ντάνιελ Ποντένσε

i

©Intime

Η... γκάφα της UEFA με τον τιμωρημένο Ποντένσε

Δημήτρης Χούπης 20:17 - 09.04.2024

Ο λογαριασμός της UEFA στο twitter έκανε... γκάφα αφού ρώτησε αν ο Ντάνιελ Ποντένσε θα κάνει τη διαφορά στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού είναι τιμωρημένος.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (11/4) τη Φενέρμπαχτσε στο Γ. Καραϊσκάκης για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν ένα προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη την άλλη εβδομάδα, με στόχο την πρόκριση στους «4 της διοργάνωσης, όπου σε περίπτωση που περάσει θα αντιμετωπίσει είτε την Άστον Βίλα είτε τη Λιλ.

Όμως, ο Χοσέ Λουί Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει συμπληρώσει κάρτες, μετά την κίτρινη που δέχτηκε στον αγώνα με τη Μακάμπι και κάπως έτσι δεν θα παίξει κόντρα στην τουρκική ομάδα.

Παρόλα αυτά η UEFA υπέπεσε σε μία γκάφα, χωρίς να υπολογίσουν την τιμωρία του Ποντένσε. Συγκεκριμένα, στον λογαριασμό της στο twitter έκανε μια ανάρτηση, στην οποία ρώτησε ποιος εκ των Ποντένσε και Σιμάνσκι θα κάνει τη διαφορά την Πέμπτη. «Ντάνιελ Ποντένσε ή Σεμπάστιαν Σιμάνσκι: Ποιος θα κάνει την διαφορά την Πέμπτη;», έγραφε το tweet.

Ο 28χρονος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό ως δανεικός από τη Γουλβς. Στη δεύτερή του θητεία με τους «ερυθρόλευκους» έχει μετρήσει 13 γκολ και έξι ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα ο Πορτογάλος σκόραρε το πρώτο τέρμα στη ρεβάνς της Σερβίας με τη Μακάμπι, δίνοντας στους συμπαίκτες του το... σύνθημα για την ανατροπή.