Φίλαθλος του Ολυμπιακού στο Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι με την ερυθρόλευκη φανέλα

Οπαδός του Ολυμπιακού στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»

i

© Printscreen

Φίλαθλος του Ολυμπιακού στο Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι με την ερυθρόλευκη φανέλα

Ο προημιτελικός του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Τσέλσι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» είχε... «ερυθρόλευκο» χρώμα, καθώς ένας οπαδούς του Ολυμπιακού βρισκόταν στις κερκίδες, φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας

Η μεγάλη αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Τσέλσι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» είχε... άρωμα Ολυμπιακού, καθώς ένας οπαδός των Πειραιωτών βρέθηκε στις εξέδρες με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πραγματοποίησε για ακόμη ένα ματς στην Ευρώπη εξαιρετική εμφάνιση και πήρε τη νίκη με 2-0, χάρη στα γκολ των Μπενζεμά και Ασένσιο. Την επόμενη εβδομάδα, είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με τους «Λονδρέζους» να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στη Μαδρίτη.

Οι οπαδοί της Τσέλσι τα... βάζουν με τον Κέπα για την ήττα από την Ρεάλ
CHAMPIONS LEAGUE

11:51 - 13.04.2023

Οι οπαδοί της Τσέλσι τα... βάζουν με τον Κέπα για την ήττα από την Ρεάλ

Η Τσέλσι γνώρισε την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 2-0 στον πρώτο προημιτελικό και σύμφωνα με τους οπαδούς των «μπλε», ο Κέπα είναι ο κύριος υπεύθυνος για τα δύο γκολ της «Βασίλισσας», τα οποία την καθιστούν ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στους «4».

 Ο φίλος του Ολυμπιακού έζησε από κοντά την ατμόσφαιρα και θέλησε να... διαφημίσει την αγαπημένη του ομάδα, σε ένα από τα κορυφαία γήπεδα του κόσμου