Εμπαπέ: «Είμαι Παριζιάνος και θέλω το Champions League με την Παρί»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

Κιλιάν Εμπαπέ/©Photo by Christian Liewig - Corbis/Corbis via Getty Images/Ideal Images

Εμπαπέ: «Είμαι Παριζιάνος και θέλω το Champions League με την Παρί»

Κώστας Τόπας 09:05 - 13.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:05 - 13.04.2023

Ο Κιλιάν Εμπαπέ κατέστησε σαφές ότι δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την Παρί Σεν Ζερμέν αυτό το καλοκαίρι, παρά τα συνεχή δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται να μην αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Ενώ οι φήμες για πιθανή αποχώρηση από την Παρί Σεν Ζερμέν επανήλθαν στο τραπέζι αρκετές φορές, ο Γάλλος επιθετικός ήταν ανένδοτος για το μέλλον του κατά τη διάρκεια συνέντευξης που δόθηκε στο πρόγραμμα Tout le sport στο France 3.

«Το επόμενο επίπεδο; Να κατακτήσω το Champions League. Έχω ήδη παίξει σε τελικό, σε ημιτελικούς, σε προημιτελικούς και στους "16". Τα έχω κάνει όλα εκτός από το να το κερδίσω. Αυτό χρειάζομαι μόνο. Ελπίζω να γίνει όσο πιο σύντομα γίνεται. Πού; Στην Παρί Σεν Ζερμέν. Είμαι Παριζιάνος και έχω συμβόλαιο. Συνεπώς, στην Παρί Σεν Ζερμέν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εμπαπέ στη γαλλική τηλεόραση αναφορικά με τους επόμενους στόχους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Equipe», ο 24χρονος Γάλλος αστέρας το 2022 επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2025 αλλά, ο τρίτος χρόνος θα είναι προαιρετικός και ο τελευταίος λόγος θα ανήκει στον παίκτη μέσω οψιόν ανανέωσης. Με άλλα λόγια, μόνο ο Εμπαπέ θα μπορεί να καθορίσει εάν θα παραμείνει ή όχι στο Παρίσι μετά τους Ολυμπιακούς του 2024, με την Ρεάλ Μαδρίτης να παραμονεύει πάντα στη γωνία, προκειμένου να κάνει την κίνησή της για να τον αποκτήσει, ειδικά στην περίπτωση που ο Γάλλος αποφασίσει να μην ενεργοποιήσει την οψιόν και να μείνει ελεύθερος.