Κατάθεση ψυχής από Φορτούνη: «Έχω δώσει μια υπόσχεση... Να με δει ο γιος μου όπως ήμουν!»

Κατάθεση ψυχής από Φορτούνη: «Έχω δώσει μια υπόσχεση... Να με δει ο γιος μου όπως ήμουν!»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:24 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:19 - 10.04.2024

Ο Κώστας Φορτούνης δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την αυριανή μάχη του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, ενώ μίλησε για την υπόσχεση που έχει δώσει στον ίδιο του τον εαυτό, ώστε ο γιος του να τον δει να αποδίδει όπως ήταν στα υψηλά του στάνταρ.

Ο Κώστας Φορτούνης εκπροσώπησε την ομάδα του στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ομάδα του Ισμαϊλ Καρτάλ, η οποία διαθέτει ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο ρόστερ στην ιστορία της. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών φάνηκε αισιόδοξος για την αναμέτρηση και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να μπει δυνατά στην αναμέτρηση. Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ένα πολύ μεγάλο ματς, για τους ποδοσφαιριστές, για τον σύλλογο, για τον κόσμο. Ξέρουμε ότι έχουμε μια τεράστια ευκαιρία να πάμε ένα βήμα παρακάτω. Ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει πάντα τέτοιες ευρωπαϊκές επιτυχίες και πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση».

Για το αν θα έχει επίδραση σε έναν ακόμη εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα του Ολυμπιακού: «Ίσως. Μου αρέσει το γήπεδο, μου αρέσει ο κόσμος. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου, είτε με γκολ, είτε με ασίστ ή με ό,τι άλλο χρειαστεί. Μακάρι όλοι μαζί ως ομάδα να έχουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το sold out: «Σίγουρα είναι ένα τεράστιο κίνητρο για μας, ο κόσμος θα μας στηρίξει και θέλουμε να τον κάνουμε χαρούμενο. Θέλουμε να ζήσει μια τεράστια επιτυχία, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Για την απουσία του τιμωρημένου Ποντένσε: «Ο Ντάνιελ είναι σίγουρα ένας ποδοσφαιριστής που μας βοηθά. Έχουμε καλή συνεργασία, αλλά ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές για να καλύψουν το κενό που υπάρχει. Πιστεύω πως όποιος κι αν παίξει θα δώσει ό,τι καλύτερο και θα βοηθήσει την ομάδα».

Για την επιστροφή του σε γκολ κι ασίστ μετά από δύο σοβαρούς τραυματισμούς: «Είχα δυσκολίες τα προηγούμενα χρόνια, οι τραυματισμοί με πήγαν πίσω, αλλά δεν σταμάτησα ούτε δευτερόλεπτο να δουλεύω για να επιστρέψω στο επίπεδο που ήμουν και ακόμη πιο ψηλά. Εύχομαι να είμαι υγιής, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Έχω δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου, να με δει ο γιος μου να παίζω όπως ήμουν. Αυτό κάνω και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

Ολυμπιακός για τον Έλληνα διαιτητή στο ΑΕΚ - Άρης: «Σε ποιον κάνει εντύπωση η ανηθικότητα των ανθρώπων που λειτουργούν με όρους μαφίας;»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:27 - 10.04.2024

Ολυμπιακός για τον Έλληνα διαιτητή στο ΑΕΚ - Άρης: «Σε ποιον κάνει εντύπωση η ανηθικότητα των ανθρώπων που λειτουργούν με όρους μαφίας;»

Ο Ολυμπιακός πήρε θέση για τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στα παιχνίδια της ΑΕΚ και με τον Άρη κάνοντας λόγο για «ανηθικότητα με όρους μαφίας».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός: «Η ομάδα που παίζει εντός έδρας πρέπει να μπει δυνατά. Πρέπει να προσέξουμε τον αντίπαλο, έχει ποιοτικούς παίκτες και μπορεί να κάνει ευκαιρίες. Θα είναι σημαντικό με τη βοήθεια του κόσμου να μπούμε δυνατά και να σκοράρουμε ένα γκολ».

Για την προηγούμενη κόντρα των δύο ομάδων: «Μακάρι να είμαστε καλύτεροι τώρα, ώστε να πιέσουμε τον αντίπαλο και να προκριθούμε. Η ομάδα είναι διαφορετική. Άλλοι παίκτες, άλλος προπονητής, είναι πολύ δουλεμένη η ομάδα αυτή την περίοδο και πατάμε καλά στα πόδια μας. Ο αντίπαλος δεν ήταν τότε τόσο δυνατός όσο τώρα».