Για την πρόκριση στο Conference League ο Ολυμπιακός στο ντεμπούτο του Καρβαλιάλ

Κώστας Φορτούνης

i

© Intime

Για την πρόκριση στο Conference League ο Ολυμπιακός στο ντεμπούτο του Καρβαλιάλ

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:49 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 15.12.2023

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (14/12, 22:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Μπάτσκα Τόπολα, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League στο ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (14/12, 22:00, COSMOTE SPORT 5 HD) την Μπάτσκα Τόπολα στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League

Οι Πειραιώτες, οι οποίοι θα παραταχθούν με νέο προπονητή, τον Κάρλος Καρβαλιάλ, χρειάζονται νίκη ή ισοπαλία για να τερματίσουν τρίτοι και να πάρουν το εισιτήριο για το Europa Conference League.

«Είμαστε έτοιμοι, είναι πολύ σημαντικό ματς. Έχουμε την ευφυία να καταλάβουμε τα θετικά μας και ό,τι έχει γίνει σωστό έως τώρα για να τα εκμεταλλευτούμε. Είχαμε χρόνο να δουλέψουμε επειδή δεν παίξαμε στο πρωτάθλημα, αλλά και είναι μειονέκτημα ότι δεν υπάρχει ένα ματς σημείο αναφοράς να προηγηθεί. Σεβόμαστε την Τόπολα, είναι δυνατή ομάδα, η ισοπαλία μας εξυπηρετεί, όμως με όλο το σεβασμό στον αντίπαλο έχουμε προετοιμάσει την ομάδα για να πάρει τη νίκη», είπε αρχικά ο Κάρλος Καρβαλιάλ στη συνέντευξη Τύπου και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν οι Πειραιώτες έχουν μειονέκτημα που θα παίξουν το ματς κεκλεισμένων των θυρών: «Δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα. Όποιος φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει να παίξει στο μάξιμουμ».

Οι Πορόζο, Φρέιρε, Σκάρπα είναι τραυματίες, ενώ επιστρέφει στη διάθεση του Καρβαλιάλ ο Ποντένσε, αλλά και ο Γιόβετιτς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης - Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα - Έσε, Μαντί - Φορτούνης, Μασούρας, Ποντένσε - Ελ Κααμπί. 
Μπάτσκα Τόπολα: Ίλιτς – Πάντοβιτς, Άντονιτς, Κρστιτς, Τσάλουσιτς, Πέτροβιτς – Κούβελιτς, Ράντιν, Σος – Μιλοβάνοβιτς, Γιοβάνοβιτς.

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη

https://www.youtube.com/watch?v=93GotVXbvLg

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!