Χωρίς Σαμασέκου και Γκάρι Ροντρίγκες κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Ντιαντιέ Σαμασέκου

i

© Intime

Χωρίς Σαμασέκου και Γκάρι Ροντρίγκες κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Διονύσης Βερβελές 20:25 - 22.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:34 - 22.04.2023

Με 22 παίκτες στην αποστολή ο Ολυμπιακός για το κυριακάτικο (23/4, 21:00) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Φάληρο. Πήρε Ρέτσο ο Ανιγκό, εκτός οι Σαμασέκου και Ροντρίγκες.

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με την ΑΕΚ (Κυριακή 23/4, 21:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Ανιγκό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και ακολούθως, ανακοινώθηκε η αποστολή που αποτελείται από 22 παίκτες.

Αυτοί είναι οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ροντινέι, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Μπα, Σισέ, Ντόη, Ρέτσος, Ρέαμπτσιουκ, Ραμόν, Εμβιλά, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού.

Απολαυστικός Τζιοβάνι μίλησε για το 1-4, για Κυριάκο - Δούρο και Σέμο: «Δεν με γούσταρε ο Μπάγεβιτς» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:11 - 22.04.2023

Απολαυστικός Τζιοβάνι μίλησε για το 1-4, για Κυριάκο - Δούρο και Σέμο: «Δεν με γούσταρε ο Μπάγεβιτς» (vid)

Ο παλαίμαχος θρύλος του Ολυμπιακού, Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε θυμήθηκε τα χρόνια που αγωνιζόταν στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών και έδωσε ενδιαφέρουσες απαντήσεις.

Ουσιαστικά δεν υπάρχουν νέα προβλήματα για τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες που αντιμετώπισαν ζητήματα με ίωση τις προηγούμενες ημέρες είναι στα πλάνα του Ανιγκό, που στην 22μελή αποστολή συμπεριέλαβε και τον Παναγιώτη Ρέτσο που είχε να μπει από το ματς με τον Άρη και το 2-2 στο Καραϊσκάκη.

Εκτός πλάνων του Ανιγκό, είναι ο τραυματίας Κανός, αλλά και οι Μπουτούτσι, Σαμασέκου και Γκάρι Ροντρίγκες. Ένας τερματοφύλακας και άλλος ένας ποδοσφαιριστής θα κοπούν από την εικοσάδα που θα ανακοινωθεί μία ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα.

Σίγουρα για τον Ανιγκό είναι ευχάριστο το γεγονός ότι δεν αντιμετώπισε εξτρά προβλήματα, έχει λύσεις για όλες τις θέσεις και πηγαίνει ετοιμοπόλεμος απέναντι στην ΑΕΚ, με στόχο το τρίποντο ώστε να επιστρέψει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Για τους «ερυθρόλευκους» άλλωστε, η νίκη είναι μονόδρομος σε αυτό το ματς.