Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Γκενκ
i

© Intime

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Γκενκ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:49 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:00 - 17.08.2023

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Βέλγιο θέλοντας να ολοκληρώσει την υπόθεση «πρόκριση», κόντρα στη Γκενκ, με τον Μαρτίνεθ να επιλέγει τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί για την κορυφή της επίθεσης.

Με στόχο την πρόκριση στα playoffs του Europa League, o Ολυμπιακός βρίσκεται στο Βέλγιο όπου θα αντιμετωπίσει την Γκενκ εκτός έδρας. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ γνωστοποίησε την ενδεκάδα που θα έχει μαζί του στο εν λόγω παιχνίδι και αυτή περιλαμβάνει τον Αγιουμπ Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Ειδικότερα, κάτω από τα γκολποστ θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με το δίδυμο της άμυνας να αποτελείται από τους Ρέτσο και Φρέιρε, που ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο ματς. 

Στα άκρα της άμυνας θα βρίσκονται οι Κίνι και Ροντινέι, ενώ τον χώρο της μεσαίας γραμμής θα καταλαμβάνουν οι Ιμπόρα και Μαντί Καμαρά. Μπροστά τους επιλέχθηκε τελικά ο Καρβάλιο αντί του Μπιέλ, παρέα με τους Μασούρα και Φορτούνη

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Φρέιρε, Ρέτσος, Κίνι, Καμαρά, Ιμπόρα, Καρβάλιο, Φορτούνης, Μασούρας, Ελ Κααμπί