Με 500 οπαδούς του ο Ολυμπιακός κόντρα στην Γκενκ

Ολυμπιακός

i

© Intime

Με 500 οπαδούς του ο Ολυμπιακός κόντρα στην Γκενκ

Έλληνες εκδρομείς, αλλά και φίλοι του από το εξωτερικό στο πλευρό του…

Την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Europa League παίζει ο Ολυμπιακός που στις 21:00 αντιμετωπίζει την Γκενκ, στη ρεβάνς του 1-0 από το Καραϊσκάκη. Το γκολ του Κώστα Φορτούνη στα πρώτα δευτερόλεπτα κόντρα στους Βέλγους, δίνει ένα πλεονέκτημα στους Πειραιώτες, ωστόσο θα έχουν δύσκολο έργο στην προσπάθειά τους να προκριθούν. Η Γκενκ παίζει τα… ρέστα της, παρότι δεν δείχνει και στα καλύτερά της, ακόμη και μέσα στο γήπεδό της.

Την προσπάθεια της ομάδας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ πάντως, θα ενισχύσουν και 500 φίλοι του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες προμηθεύθηκαν εισιτήρια γι’ αυτό το ματς, όπως άλλωστε είχαν φιλοξενήσει και Βέλγους πριν μία εβδομάδα, στη Θύρα 27.

Πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού έχουν ταξιδέψει από την Ελλάδα, ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που ζουν σε Βέλγιο, Γερμανία και Ολλανδία, που έχουν προμηθευθεί εισιτήρια και θα είναι στο πλευρό της ομάδας, ελπίζοντας πως θα πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, εκεί που θα περιμένει η Τσουκαρίτσκι από την Σερβία.

Ο Ολυμπιακός πάντως, με ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε στους φίλους της ομάδας πως θα βρεθούν στο γήπεδο της Γκενκ. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι οι φίλαθλοί της που βρίσκονται στο Βέλγιο και θα δώσουν απόψε το παρών στην «Cegenka Arena», στο πλαίσιο του αγώνα Γκενκ – Ολυμπιακός, για τον γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa League, πρέπει να συγκεντρωθούν από τις 18:00 (τοπική ώρα) στο Grote Markt Genk.

Στις 18.30 (τοπική ώρα) πούλμαν θα τους μεταφέρουν στο γήπεδο. Όσοι μετακινηθούν με δικά τους οχήματα, θα μπορούν να σταθμεύσουν στο πάρκινγκ 4, πίσω από τη Θύρα Α. Μετά το τέλος του αγώνα, οι φίλαθλοί μας θα μεταφερθούν με τον ίδιο τρόπο στο Grote Markt Genk».