Το βίντεο του Ολυμπιακού ενόψει Γκενκ: Το ταξίδι στο Βέλγιο και η τελευταία προπόνηση (vid)

Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα

i

© PrtScr

Το βίντεο του Ολυμπιακού ενόψει Γκενκ: Το ταξίδι στο Βέλγιο και η τελευταία προπόνηση (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:25 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:28 - 17.08.2023

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα για τη ρεβάνς ανάμεσα σε Γκενκ και Ολυμπιακό, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δημοσιοποίησε την παρακάμερα της προετοιμασίας.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες στο Βέλγιο όπου θα αντιμετωπίσει σήμερα (17/8, 21:00, Cosmote Sport 1) την Γκενκ στη ρεβάνς του υπέρ του 1-0 στο Καραϊσκάκης στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικό γύρο του Europa League. Να θυμίσουμε πως στην πρώτη αναμέτρηση της σειράς την προηγούμενη Πέμπτη (10/8) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το γκολ του Κώστα Φορτούνη από τα... αποδυτήρια έκρινε την αναμέτρηση και χάρισε στους Πειραιώτες ένα σημαντικό προβάδισμα.

Άπαντες στο «στρατόπεδο» της ελληνικής ομάδας μετράνε αντίστροφα για τη σέντρα στη ρεβάνς, ενώ πριν από λίγο η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δημοσιοποίησε την παρακάμερα της προετοιμασίας. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ προσγειώθηκε χθες στο Βέλγιο, έκανε την τελευταία της προπόνηση κι έδειξε απόλυτα έτοιμη για την σημερινή δύσκολη αναμέτρηση με τους Βέλγους.

Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός: 

Μαρτίνεθ: «Αν έδινα σημασία σε όσα άκουγα στην Ελλάδα θα είχα τρελαθεί»

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για την εν λόγω αναμέτρηση και μεταξύ άλλων υποστήριξε πως δεν ακούει τα όσα λέγονται στην Ελλάδα καθώς κάτι τέτοιο θα τον τρέλαινε. 

«Καλησπέρα. Εάν έδινα σημασία σε όσα άκουγα στην Ελλάδα θα είχα τρελαθεί. Όπως και στην Ισπανία και στην Αγγλία το ποδόσφαιρο είναι πάθος. Για αυτό προσελκύει τόσο κόσμο. Είναι συζήτηση και πάθος και ενδιαφέρει τους πάντες. Όμως έχουμε ένα πλάνο πολύ συγκεκριμένο. Θέλουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που να νικήσει και αύριο και στα επόμενα ματς.

Οι αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι κάτι απαραίτητο για να είναι ανταγωνιστική. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι όταν τους ζητηθεί. Όταν παίζεις κάθε 3 μέρες αγώνα πρέπει να είσαι έτοιμος. Πριν έλεγε ο Πάνος ότι έχει πολύ καλή συνεργασία με τον Νίκο (Φρέιρε). Εμείς θέλουμε ο Πάνος να έχει πολύ καλή συνεργασία ο Νίκο με τον Τζάκσον, ο Ντόι με τον Πάνο και όλοι μεταξύ τους».

Επικός οπαδός σε Γκρίλις: «Έλα στον Ολυμπιακό ρε παιχτάρα - Τζάμπα μπύρες!» (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

11:23 - 17.08.2023

Επικός οπαδός σε Γκρίλις: «Έλα στον Ολυμπιακό ρε παιχτάρα - Τζάμπα μπύρες!» (vid)

Αμέσως μετά τη λήξη του τελικού Super Cup ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη, ένας οπαδός του Ολυμπιακού έγινε viral καθώς ζήτησε από τον Γκρίλις να πάρει μεταγραφή στην ομάδα του Πειραιά με... αντάλλαγμα τζάμπα μπύρες.

Για το εάν θα αγωνιστούν διαφορετικοί παίκτες: «Συνήθως την 11άδα την ανακοινώνω πριν βγούμε στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε μία ακόμα προπόνηση. Θα μεσολαβήσει μία ημέρα. Η εμπειρία μου μου έχει δείξει να μην βιάζομαι. Θα αποκαλύψουμε αύριο την 11άδα.

Επίσης θέλω να δώσω έμφαση στη δυσκολία του αγώνα. Θα παίξουμε σε ένα γήπεδο που θα είναι εναντίον μας. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Επιμένω: μπορεί πολλές φορές αυτός που θα παίξει 10 λεπτά να είναι πιο σημαντικός από αυτόν που θα παίξει 80».