Τα «μπράβο» στους ανθρώπους του Ολυμπιακού

Κυριάκος Μητσοτάκης & Αλεξάντερ Τσέφεριν

i

© Intime

Τα «μπράβο» στους ανθρώπους του Ολυμπιακού

Το Καραϊσκάκη πήρε άριστα στον τελικό του Super Cup της UEFA.

Το βράδυ της 16ης Αυγούστου 2023 ήταν αφιερωμένο στον τελικό του Super Cup της UEFA, με την Μάντσεστερ Σίτι να επικρατεί στα πέναλτι της Σεβίλλης. Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Πειραιά και στο σπίτι του Ολυμπιακού, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Εδώ και καιρό, είχαμε σταθεί στα έργα που γίνονταν, με στόχο το γήπεδο να είναι πανέτοιμο να φιλοξενήσει αυτή την αναμέτρηση. Τα «μπράβο» που εισέπραξαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και του γηπέδου, λένε τα πάντα.

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στον Ολυμπιακό και στους ανθρώπους του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», που έκαναν τα πάντα για να είναι το γήπεδο έτοιμο γι’ αυτή τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου. Η UEFA έβαλε άριστα στη διοργάνωση, καθώς όλα λειτούργησαν μια χαρά. Έγιναν αρκετές μετατροπές το τελευταίο διάστημα, ακόμη και σε χώρους εκτός του γηπέδου και που είχαν να κάνουν με την πρόσβαση και των φιλάθλων στο γήπεδο.

Φίλοι του ποδοσφαίρου από όλο τον κόσμο, βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη για να απολαύσουν αυτή την σπουδαία αναμέτρηση, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να πανηγυρίζει την κατάκτηση του Super Cup μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Να σημειώσουμε δε, πως ήταν η μοναδική διοργάνωση που ασχολήθηκε σύλλογος και όχι η ομοσπονδία. Μήνες τώρα, οι άνθρωποι της UEFA έρχονταν στο Καραϊσκάκη και είχαν άριστη συνεργασία με τους «ερυθρόλευκους» που έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται δικαιωμένοι, μετά τα «μπράβο» που εισέπραξαν.

Το μοιραίο πέναλτι του Γκουντέλι που έδωσε το Super Cup στη Μάντσεστερ Σίτι (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

00:56 - 17.08.2023

Το μοιραίο πέναλτι του Γκουντέλι που έδωσε το Super Cup στη Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε ο τελικός του Super Cup για τη Σεβίλλη, η οποία έχασε το τρόπαιο από τη Μάντσεστερ Σίτι. Μοιραίος για τους Ισπανούς ο Γκουντέλι που αστόχησε στην τελευταία εκτέλεση πέναλτι.

Μέσα σε όλα αυτά, οι υπάλληλοι του γηπέδου στάθηκαν… τυχεροί, καθώς ο Ολυμπιακός παίζει τη ρεβάνς με τη Γκενκ στο Βέλγιο. Αν η ρεβάνς γινόταν σήμερα στο Καραϊσκάκη, θα έπρεπε όλες οι αλλαγές και η επιστροφή του γηπέδου στις… εργοστασιακές του ρυθμίσεις, να γίνει μέσα σε λίγες ώρες. Όχι ότι τώρα υπάρχει η τεράστια άνεση, καθώς βλέπετε την Κυριακή στις 22:00 το Καραϊσκάκη θα πρέπει να είναι έτοιμο για την πρεμιέρα της Superleague, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Πανσερραϊκό. Σε ένα ματς που λόγω τιμωρίας από την περσινή σεζόν, δεν θα έχει την παρουσία οπαδών.