Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό

Ραμόν

i

@ Intime

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 15:15 - 05.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 05.03.2023

Με Σαμασέκου, Ραμόν, Φορτούνη αλλά και τον σκόρερ του πρώτου γύρου στη Βοιωτία, Ανδρούτσο, παρατάσσει ο Μίτσελ τον Ολυμπιακό απέναντι στον Λεβαδειακό. Αναλυτικά οι επιλογές του Ισπανού τεχνικού.

Νίκη και με μόνο νίκη είναι το σύνθημα στις τάξεις του Ολυμπιακού, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, δύο στροφές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου στη Stoiximan Super League. Οι Πειραιώτες θέλουν να μείνουν με αξιώσεις στην κούρσα του τίτλου, τη στιγμή που οι Βοιωτοί δίνουν μάχη παραμονής. Σε κάθε περίπτωση, όλα θα κριθούν σε playoffs & playouts φέτος. Τόσο όσον αφορά τον πρωταθλητή, όσο και τις ομάδες που θα βιώσουν την πίκρα του υποβιβασμού.

Υπάρχει ακόμη δρόμος μπροστά μας, ωστόσο για την ώρα προηγείται η αναμέτρηση του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Εκεί όπου ο Μίτσελ δεν θα έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Παπασταθόπουλο, Ροντινέι αλλά και τους τραυματίες Εμβιλά, Χάμες και Γκάρι Ροντρίγκες.

Πονοκέφαλος και... κίτρινος πυρετός στον Ολυμπιακό ενόψει της ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:15 - 04.03.2023

Πονοκέφαλος και... κίτρινος πυρετός στον Ολυμπιακό ενόψει της ΑΕΚ

Τα δεδομένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «ερυθρόλευκοι» και το άγχος για τους Χουάνγκ, Μπακαμπού πριν την επίσκεψη στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε φανέλα βασικού στον Θανάση Ανδρούτσο, που θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας και ήταν ο σκόρερ της νίκης των Πειραιωτών στη Βοιωτία, στο ματς του πρώτου γύρου.

Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Ντόη - Μπα το δίδυμο στόπερ, με τον Ραμόν στη θέση του αριστερού μπακ. Ο Σαμασέκου θα καλύψει το κενό του τραυματία Εμβιλά στο πλάι του Χουάνγκ, στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Μπιελ και Μασούρας θα είναι στα «φτερά» της επίθεσης, με τον Φορτούνη σε ρόλο επιτελικού μέσου πίσω από τον κλασικό προωθημένο Μπακαμπού.

Λίγο - πολύ, οι προθέσεις του Μίτσελ είναι φανεί από την προπόνηση του Σαββάτου. Ενδεχομένως η παρουσία του Ανδρούτσου δεξιά στην άμυνα να αποτελεί μια μίνι έκπληξη, καθώς ο Βρουσάι εμφανιζόταν να έχει προβάδισμα. 

Όσον αφορά τον Φορτούνη, είναι δεδομένο πως αυτός παίρνει την μπαγκέτα του ρυθμού μεσοεπιθετικά, εν τη απουσία του Χάμες Ροντρίγκες. Χρόνο συμμετοχής ενδεχομένως να πάρει και ο Μπουτούτσι, ανάλογα και με την εξέλιξη της αναμέτρησης...

Tags: