Πονοκέφαλος και... κίτρινος πυρετός στον Ολυμπιακό ενόψει της ΑΕΚ

Χουάνγκ

i

©intime

Πονοκέφαλος και... κίτρινος πυρετός στον Ολυμπιακό ενόψει της ΑΕΚ

Διονύσης Βερβελές 23:15 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 23:18 - 04.03.2023

Τα δεδομένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «ερυθρόλευκοι» και το άγχος για τους Χουάνγκ, Μπακαμπού πριν την επίσκεψη στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η εβδομάδα αυτή θα δείξει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του πρωταθλήματος ενόψει των πλέι οφ. Προφανώς και κόντρα στον Λεβαδειακό ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει το αυτονόητο. Να πάρει το τρίποντο και να περιμένει να δει τα δύο ματς της ΑΕΚ εκτός με ΟΦΗ και Ατρόμητο, αλλά και του Παναθηναϊκού (με Παναιτωλικό εντός και Ατρόμητο εκτός).

Ο Μίτσελ ωστόσο, έχει έναν επιπρόσθετο λόγο να έχει πονοκέφαλο ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και τα πράγματα είναι απλά:

Παπασταθόπουλος με τη μη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου, δεν εκτίει την αποβολή του εκεί, έτσι χάνει το ματς με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, γιατί είχε συμπληρώσει και κάρτες!

Χάμες Ροντρίγκες μένει πάλι εκτός, στοχεύει για ΑΕΚ. Αυτό υποστηρίζουν και οι Κολομβιανοί, γιατί τον περιμένουν και στην Εθνική τους ομάδα. Και πάλι, όμως, μεγάλη κουβέντα -αν τα καταφέρει- ο βαθμός ετοιμότητάς του.

-Σοβαρότερο απ’ ότι φαινόταν το πρόβλημα του Γιαν Εμβιλά, από τον τραυματισμό του κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Γάλλος, χάνει τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Είναι, όμως, για τα καλά αμφίβολος για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Αν καταφέρει να παίξει, θα γίνει τελευταία στιγμή, με μία-δύο προπονήσεις. Αν…

Εκτός των παραπάνω, ο επιπρόσθετος λόγος για… πονοκέφαλο του Μίτσελ, είναι το άγχος του με Χουάνγκ και Μπακαμπού. Αμφότεροι, είναι στο όριο των καρτών. Το πρωτάθλημα είναι στην 25 η αγωνιστική. 

Αν κιτρινιστούν κόντρα στον Λεβαδειακό, δεν παίζουν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κι αν για τον Μπακαμπού υπάρχει ο Ελ Αραμπί, για τον Κορεάτη και με τον Εμβιλά εκτός, θα φαινόταν… κάπως ένα σχήμα με Σαμασέκου - Κασάμι στη μεσαία γραμμή.

Έχουν γίνει οι απαραίτητες συστάσεις και στους δύο. Κι αν τελικά αρχίσουν στην εντεκάδα, στόχος θα είναι αν «κλειδώσει» το ματς, να τους διαχειριστεί ανάλογα μέσω των αλλαγών ο Μίτσελ.