Τα μετρημένα κουκιά του Μίτσελ ενόψει Λεβαδειακού και η παράδοση της μπαγκέτας από τον Χάμες στον Φορτούνη

Μίτσελ και Φορτούνης

i

© Intime

Τα μετρημένα κουκιά του Μίτσελ ενόψει Λεβαδειακού και η παράδοση της μπαγκέτας από τον Χάμες στον Φορτούνη

Διονύσης Βερβελές 21:15 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:23 - 04.03.2023

Η δοκιμή του Ισπανού κόουτς και οι επιλογές που έχει…

Μετρημένες είναι οι επιλογές του Μίτσελ για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρκετά προβλήματα και αυτό φυσικά, περιορίζει τις λύσεις του Ισπανού κόουτς που δείχνει ωστόσο να έχει κατασταλάξει για τον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό που «καίγεται» για την παραμονή του.

Ο Μίτσελ δοκίμασε κάποια πράγματα, έτσι κι αλλιώς, μετρημένα είναι τα… κουκιά.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης. Δεξιά, ο Βρουσάι πιθανότατα θα πάρει τη θέση του Ροντινέι, θυμίζουμε, όμως, πως ο Ανδρούτσος είχε παίξει στο ματς του πρώτου γύρου και μάλιστα σκοράροντας τότε στη Λιβαδειά, χαρίζοντας το τρίποντο. 

Αριστερά ο Ραμόν έχει το προβάδισμα, ενώ στόπερ θα είναι ο Ντόη με τον Μπα. Στη μεσαία γραμμή, ο Χουάνγκ με τον Σαμασέκου, που έχει φυσικά το προβάδισμα σε σύγκριση με τον Κασάμι. Αυτοί άλλωστε θα έπαιζαν αν γινόταν το ματς με την ΑΕΚ κι έχοντας εκτός τον τραυματία Εμβιλά.

Η ζόρικη κατάσταση για τον Χάμες, οι Κολομβιανοί που τον «βλέπουν» με ΑΕΚ και το κίνητρο της εθνικής ομάδας

Η ζόρικη κατάσταση για τον Χάμες, οι Κολομβιανοί που τον «βλέπουν» με ΑΕΚ και το κίνητρο της εθνικής ομάδας

Η εκτίμηση των συμπατριωτών του Χάμες Ροντρίγκες για την επιστροφή του Κολομβιανού στη δράση και ένας ξεχωριστός λόγος που έχει ο 31χρονος μεσοεπιθετικός για να... ξαναπάρει μπρος.

Ο Κώστας Φορτούνης θα είναι ο επιτελικός του Ολυμπιακού και σε αυτό το ματς, ποντάρει πολλά πάνω του ο Ισπανός προπονητής για τη δύσκολη συνέχεια κι έχοντας εκτός μάχης τον Χάμες Ροντρίγκες.

Για τα άκρα, ο Μπιέλ και ο Μασούρας δείχνουν οι επικρατέστεροι, αλλά ο Μίτσελ σκέφτεται και τον Κανός που μπορεί με τον Παναθηναϊκό να ήταν ο μοιραίος, αλλά δίνει λύσεις. Για την κορυφή, ο Μπακαμπού δείχνει να έχει και πάλι το προβάδισμα, αλλά το ότι είναι στο όριο των καρτών, βάζει στο μυαλό του κόουτς για τα καλά τον Ελ Αραμπί

Ο Μαροκινός συνήθως έρχεται από τον πάγκο φέτος, ωστόσο το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό θα έχει αρκετές αλλαγές. Είτε από επιλογή είτε λόγω των πολλών προβλημάτων.