Η ζόρικη κατάσταση για τον Χάμες, οι Κολομβιανοί που τον «βλέπουν» με ΑΕΚ και το κίνητρο της εθνικής ομάδας

Χάμες Ροντρίγκες

i

© Intime

Η ζόρικη κατάσταση για τον Χάμες, οι Κολομβιανοί που τον «βλέπουν» με ΑΕΚ και το κίνητρο της εθνικής ομάδας

Διονύσης Βερβελές 23:55 - 02.03.2023 / Ανανεώθηκε: 00:04 - 03.03.2023

Η εκτίμηση των συμπατριωτών του Χάμες Ροντρίγκες για την επιστροφή του Κολομβιανού στη δράση και ένας ξεχωριστός λόγος που έχει ο 31χρονος μεσοεπιθετικός για να... ξαναπάρει μπρος.

Στις 13 Φεβρουαρίου, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε στο Καραϊσκάκη τον Παναιτωλικό. Τον συνέτριψε 6-1 με τον Χάμες Ροντρίγκες να είναι ο πρωταγωνιστής. Πέτυχε δύο γκολ, είχε μία ασίστ, ήταν εξαιρετικός και γέμισε αισιοδοξία τους φίλους των «ερυθρολεύκων» για τη δύσκολη συνέχεια. Μόνο που τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για τον ίδιο. Ο τραυματισμός του τον άφησε εκτός, αρχικά για τη Λαμία, αλλά τελικά δεν ήταν το μοναδικό ματς.

Πλέον, η κατάσταση γίνεται… ζόρικη για τον Κολομβιανό άσο του Ολυμπιακού, που έχασε και το ντέρμπι των αιωνίων, πιθανότατα θα λείψει και από το ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό. Ο Μίτσελ προβληματίζεται. Πίστευε ότι θα προλάβει και το ντέρμπι των αιωνίων αρχικά και τον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ μετά. Ανεξάρτητα αν το δεύτερο ματς δεν έγινε.

Ο Χάμες είναι ξεχωριστό κεφάλαιο για το ποδόσφαιρο της Κολομβίας και από την πρώτη ημέρα που εντάχθηκε στον Ολυμπιακό, ασχολούνται μαζί του. Καταγράφουν τις επιδόσεις του, πολλές φορές έχουν και μια σωστή ενημέρωση για την κατάστασή του.

Τι εκτιμούν τώρα; Πως ο Χάμες θα επιστρέψει στον αγώνα με την ΑΕΚ, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ουσιαστικά δηλαδή, ένα μήνα μετά την τελευταία του συμμετοχή κόντρα στον Παναιτωλικό

Οι Κολομβιανοί πιστεύουν πως ο Χάμες Ροντρίγκες θα μπει ξανά, γιατί έχει μπροστά του και την Εθνική ομάδα. Τον θέλουν εκεί, τον περιμένουν. Και γι’ αυτό το λόγο, ασχολούνται για το πως είναι, ενημερώνονται, αναμένουν…

Άλλωστε στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου έχει δύο φιλικά μπροστά της, με Νότιο Κορέα και Ιαπωνία. Τώρα αν θα είναι διαθέσιμος γι’ αυτά, είναι μια άλλη κουβέντα.