Μέσα Σκάρπα και Μπρίνιτς για Τσουκαρίτσκι!

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

Μέσα Σκάρπα και Μπρίνιτς για Τσουκαρίτσκι!

Διονύσης Βερβελές 09:20 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:20 - 19.08.2023

Δύο εξτρά λύσεις για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στα πλέι οφ του Europa League.

Ο Ολυμπιακός έτρεξε για να ολοκληρώσει την Παρασκευή τις μεταγραφές του Γκουστάβο Σκάρπα και του Ιβάν Μπρίνιτς. Η προεργασία άλλωστε είχε γίνει, όλα πήγαν καλά και έτσι, δηλώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στη λίστα της UEFA, για τα ματς με τους Σέρβους, που θα πραγματοποιηθούν στις 24/8 στο Καραϊσκάκη και στις 31/8 στο Λέσκοβατς.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν μέσα έτσι και τον Σκάρπα και τον Μπρίνιτς, οι οποίοι μάλιστα είναι σε καλή κατάσταση και θα μπορούν να αγωνιστούν. Ο Βραζιλιάνος είχε καλές εξετάσεις, ήταν στην προετοιμασία της Νότιγχαμ, ανεξάρτητα αν δεν υπολογιζόταν για τα ματς και αποχώρησε δείχνει καλά. Ο δε Μπρίνιτς, το βράδυ της Πέμπτης έπαιξε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε και είναι και αυτός στη διάθεση του προπονητή του έτσι.

Ο Ολυμπιακός επί της ουσίας, δεν έπαθε και καμιά… ζημιά με τη λίστα του. Είχε μία θέση κενή έτσι κι αλλιώς, ενώ η δεύτερη, δημιουργήθηκε από τον Χουάνγκ που έφυγε από την Ελλάδα για τη χώρα του. Δεν υπολογίζεται έτσι…

Φυσικά ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα για δύο ακόμη αλλαγές. Η μία, θα είναι ο Αργεντίνος ο Έσε. Ο 21χρονος αμυντικός χαφ, θα μπει στη λίστα και θα είναι η μία αλλαγή πριν τα ματς με την Τσουκαρίτσκι, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» φουλάρουν μήπως μπορέσουν τις επόμενες ώρες να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Ορτέγα από την Βελέζ. 

Ο αριστερός μπακ των Αργεντίνων θέλει να έρθει άμεσα στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός πιέζει και αν όλα πάνε καλά, ίσως οι Πειραιώτες προλάβουν να δηλώσουν και αυτόν. Θα φανεί τις επόμενες ώρες και ανάλογα την έκβαση της υπόθεσής του.

Το σίγουρο είναι πως ο Μαρτίνεθ θα κληθεί να διαχειριστεί την απουσία του Ροντινέι από το πρώτο ματς, λόγω της αποβολής του στο Βέλγιο, με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο τέλος του αγώνα…