Η «μετάφραση» του μηνύματος του Κανός

Σέρχι Κανός

i

© Intime

Η «μετάφραση» του μηνύματος του Κανός

Διονύσης Βερβελές 20:27 - 29.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:27 - 29.04.2023

Ο Ισπανός θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν.

Ο Σέρχι Κανός πάει καλύτερα στο κομμάτι της αποκατάστασής του και μετά το μήνυμά του στα social media, υπάρχουν ελπίδες να προλάβει να παίξει, έστω και ως αλλαγή, είτε στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ είτε στο Καραϊσκάκη με τον Παναθηναϊκό. Και εννοείται φυσικά πως αν γίνει η επιστροφή του σε ένα από τα δύο ματς, θα είναι διαθέσιμος και για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η αλήθεια είναι πως ο Κανός έλειψε πολύ από τον Ολυμπιακό. Ο τραυματισμός του στο ματς με τον Άρη, έφερε την… κατάρρευση της ομάδας στη συνέχειας. Και έλειψε πολύ από τα άκρα, γιατί εκείνο το διάστημα έδειχνε να έχει «κουμπώσει» για τα καλά. Είχε γκολ, ασίστ, μια «γεμάτη» παρουσία μέσα στο γήπεδο.

Ο Κανός έγραψε «θα είμαι σύντομα κοντά σας…», μεταφράζοντας ουσιαστικά την κατάστασή του, αλλά η όλη κουβέντα γίνεται για τη νέα χρονιά. Το να γυρίσει και να προλάβει να παίξει δύο μισάωρα τώρα, ίσως έχει μικρή σημασία, όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση για τον Ολυμπιακό. Αν και φαίνεται απαραίτητος στα μάτια του κόσμου, με αυτά που είδε στις τρεις συνεχόμενες ήττες από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Άρη.

Το ζήτημα για τον Κανός, είναι η επόμενη χρονιά. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσία του, ήρθε από την Μπρέντφορντ, έδειξε την ποιότητά του, βοήθησε όσο αγωνίστηκε και σίγουρα έχει δείξει πως κάτι ανάλογο μπορεί να κάνει και στο μέλλον.

Στον Ολυμπιακό θα ήθελαν τον Κανός εδώ και τη νέα σεζόν. Όπως και οι αρχικές προθέσεις του Κανός, είναι να παραμείνει. Αρκετοί μεταφράζουν το μήνυμά του για την επιστροφή στα τελευταία ματς, ως μια ένδειξη του που θέλει να είναι. Και όταν αρκετοί πλέον μοιάζουν ανεπιθύμητοι, είναι βασικό να υπάρχουν παίκτες που δείχνουν πως θέλουν να είναι εδώ την επόμενη ημέρα. Ειδικά όταν έχουν ποιότητα, όπως ο Κανός…