Φιλικό και με Νόριτς, τι θέλει ο Μαρτίνεθ

Ολυμπιακός

i

© Intime

Φιλικό και με Νόριτς, τι θέλει ο Μαρτίνεθ

Διονύσης Βερβελές 13:51 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:54 - 05.07.2023

Ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας μετά την προετοιμασία στην Αυστρία.

Ένα ακόμη φιλικό ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, πάλι εκτός έδρας. Μετά από αυτό με τους Ρέιντζερς που θα διεξαχθεί στις 26 Ιουλίου στη Σκωτία, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν γνωστό ότι θα παίξουν στις 29 Ιουλίου με την Νόριτς στην Αγγλία. Στις 17:00 ώρα Ελλάδας θα γίνει η σέντρα αυτού του ματς, που θα είναι το πέμπτο φιλικό της ομάδας που έχει κλειστεί ως τώρα.

Θυμίζουμε πως στο διάστημα της παρουσίας τους στην Αυστρία, από τις 5 ως τις 19 Ιουλίου, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Σλοβάτσκο, την Νόρτζελαντ και την Σαμπάχ. Δεν είναι τα πιο δυνατά φιλικά, γι’ αυτό και ο Μαρτίνεθ ζήτησε τα επόμενα τεστ να έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και με την ομάδα να πηγαίνει προς τα προκριματικά του Europa League. Στις 10 Αυγούστου θα είναι το πρώτο ραντεβού των Πειραιωτών, με τον Μαρτίνεθ να καλείται ως εκείνο το διάστημα να μοντάρει την ομάδα που θα παραταχθεί στα δύσκολα.

Ρέηντζερς και Νόριτς θα είναι τα άλλα δύο φιλικά, μένει μάλιστα να διευκρινιστεί αν στο ενδιάμεσο η ομάδα θα παραμείνει στην Αγγλία, κάτι που δεν είναι απίθανο. Είναι δύο κοντινά (26 και 29) φιλικά άλλωστε. Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνεθ επιθυμεί ένα ακόμη φιλικό, το οποίο, όμως, είναι στον… αέρα για το αν θα γίνει στο Καραϊσκάκη. 

Θυμίζουμε πως στις 16 Αυγούστου στο Καραϊσκάκη, θα γίνει ο τελικός του Super Cup της UEFA, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη. .Όλο αυτό το διάστημα, γίνονται διάφορα έργα στο γήπεδο του Ολυμπιακού, που θα γνωρίζει βέβαια πότε θα δώσει τον προκριματικό του αγώνα. Αν δηλαδή θα είναι στις 10 ή στις 17 το εντός έδρας ματς του.

Στις σκέψεις του Μαρτίνεθ, είναι ένα ακόμη φιλικό στις 4 Αυγούστου, αναμένεται να ανακοινωθεί ο αντίπαλος γι’ αυτό.