Η ώριμη αντίδραση του κόσμου του Ολυμπιακού

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού

i

© Intime

Η ώριμη αντίδραση του κόσμου του Ολυμπιακού

Διονύσης Βερβελές 23:46 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:47 - 06.11.2023

Το 2-4 από τον ΠΑΟΚ και πως το διαχειρίστηκαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού…

Αρκετοί ίσως να περίμεναν την αντίδραση του κόσμου για τη βαριά ήττα που γνώρισε ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν από τους Θεσσαλονικείς στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-4, σε ένα ματς το οποίο εξελίχθηκε από 0-4 σε 2-4. Γεγονός που φυσικά προβλημάτισε κόσμο, διοίκηση, ομάδα γενικότερα. 

Ήταν η χειρότερη εμφάνιση του Ολυμπιακού επί ημερών Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ήρθε αυτό το βαρύ 2-4 για την ομάδα του Πειραιά. Ένα αποτέλεσμα το οποίο όμως ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» αντιμετώπισε με ωριμότητα όπως φάνηκε στο τέλος της αναμέτρησης.

Υπήρξαν λίγες αποδοκιμασίες με τη λήξη του αγώνα, όμως στη συνέχεια όλο το γήπεδο χειροκρότησε την ομάδα και οι οργανωμένοι φώναξαν «Ολυμπιακός» με τους ποδοσφαιριστές να στέκονται μπροστά από το πέταλο και να χειροκροτούν τον κόσμο. Μία ώριμη αντίδραση από τον κόσμο, μετά από μία δύσκολη βραδιά για την ομάδα. 

Είχε μεγάλη σημασία η στάση του κόσμου, σε ένα τόσο δύσκολο βράδυ. Κι αυτή η εικόνα, πρέπει να κάνει τους ποδοσφαιριστές να αναλογιστούν το βάρος της ευθύνης. Και του 2-4 από τον ΠΑΟΚ και της δύσκολης συνέχειας. Η ομάδα έχει δύσκολο πρόγραμμα μπροστά της, δύσκολα ματς που θα φέρουν στιγμές που θα χρειαστεί η αντίδραση. 

Και κάτι ακόμη. Εν αναμονή της απόφασης της έφεσης, αν παραμείνει η τιμωρία των κεκλεισμένων, ματς στο Καραϊσκάκη με κόσμο θα ξαναγίνει στις 14 Δεκέμβρη. Με την Μπάτσκα Τόπολα, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.