Η αφύπνιση του Μεντιλίμπαρ ενόψει Αστέρα Τρίπολης

Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Η αφύπνιση του Μεντιλίμπαρ ενόψει Αστέρα Τρίπολης

Ο Ισπανός τεχνικός σε καμία περίπτωση δε θεωρεί εύκολο το σημερινό ματς των «ερυθρόλευκων»…

Επιστροφή στις εγχώριες του υποχρεώσεις έχει σήμερα ο Ολυμπιακός, φιλοξενώντας τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τη νίκη και πρόκρισή τους επί της Φερεντσβάρος μέσα στη Βουδαπέστη, συνεχίζοντας έτσι στους «16» του Conference League.

Οι τελευταίες εμφανίσεις των Πειραιωτών έχουν φέρει ξανά την ελπίδα τόσο στην ομάδα όσο και στον κόσμο της, αλλά ο Μεντιλίμπαρ από την πλευρά του δε δείχνει να... πετάει και στα σύννεφα και φυσικά καλά κάνει. Αυτό το οποίο δείχνει ο Ισπανός κόουτς στο Ρέντη είναι πως η ομάδα δεν έχει καταφέρει κάτι και έχει αρκετό δρόμο μπροστά της, κάτι το οποίο φυσικά και ισχύει. Γι’ αυτό και τα λόγια του στους παίκτες του Ολυμπιακού πριν από τον Αστέρα Τρίπολης ήταν σε αυτό το κλίμα.

«Δεν έχουμε καταφέρει κάτι»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ©Intime

Ο έμπειρος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του τους τόνισε μεταξύ άλλων: «Συγχαρητήρια για την απόδοσή σας μέχρι τώρα, όμως, δεν έχουμε καταφέρει κάτι. Θα πρέπει να είμαστε συνεχώς συγκεντρωμένοι ανεξαρτήτου αντιπάλου. Πρέπει να εφαρμόζουμε το πλάνο μας στο γήπεδο όποιον και να έχουμε απέναντί μας και να μη χαλαρώσουμε σε καμία περίπτωση».

Αυτό το οποίο δε θέλει να δει σε καμία περίπτωση ο Μεντιλίμπαρ είναι να μην υποτιμήσουν οι ποδοσφαιριστές του τον Αστέρα Τρίπολης. Οι νίκες όπως είπε και ο ίδιος φέρνουν αυτοπεποίθηση, όπως και κάποιες φορές φέρνουν και χαλάρωση και ο Ισπανός θέλει αυτό να το αποφύγει στον Ολυμπιακό. Για αυτό και μιλάει συνεχώς στους παίκτες του, έτσι ώστε να τους έχει στην... τσίτα και να μην τους αφήσει να νομίζουν πως θα μπουν στο γήπεδο και θα κερδίσουν εύκολα κάποιο ματς χωρίς να παρουσιάσουν την εικόνα που θα πρέπει να έχουν.