Κέρδος ο Μαρτίνς, προβληματισμός για Ποντένσε

Μαρτίνς - Ποντένσε

i

© Intime

Κέρδος ο Μαρτίνς, προβληματισμός για Ποντένσε

Διονύσης Βερβελές 12:43 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:43 - 23.01.2024

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ θέλει να βρει τον τρόπο να «ανεβάσει» τον Ντανιέλ…

Πριν από λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα τον Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος αμέσως πήρε χρόνο συμμετοχής και στο ματς με τον Άρη έπαιξε για πρώτη φορά και ως βασικός. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ βλέποντας πως ο συμπατριώτης του έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω του και να βρίσκει τα πατήματά του, του δίνει όλο και περισσότερο χρόνο.

Με τον Μαρτίνς από την πλευρά του να δικαιώνει και τον προπονητή του για το γεγονός πως τον εμπιστεύεται, από τη στιγμή που δίνει πράγματα στον Ολυμπιακό. Στην Κηφισιά ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης, μπήκε ως αλλαγή, είχε την ασίστ στο 2-3 του Ελ Αραμπί. Με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη κατάφερε επίσης να ξεχωρίσει με την εμφάνισή του στο πρώτο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο μέρος όπως είναι λογικό και το δήλωσε και ο Κάρλος Καρβαλιάλ στη συνέντευξη Τύπου, ο Μαρτίνς έπεσε από τη στιγμή που δεν είναι ακόμη στο απαραίτητο επίπεδο φυσικής κατάστασης για να βγάζει 90λεπτο. Γι’ αυτό και έγινε αλλαγή. Όπως και να έχει όμως είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό που του λείπει είναι η… αντοχή, έτσι ώστε να μπορεί να δίνει περισσότερα πράγματα στον Ολυμπιακό για μεγαλύτερη διάρκεια σε έναν αγώνα.

Προβληματίζεται με τον Ποντένσε

Αντιθέτως, ο Κάρλος Καρβαλιάλ προβληματίζεται για τον Ντανιέλ Ποντένσε. Ο επίσης συμπατριώτης του δεν είναι καλά και αυτό φαίνεται. Τον άφησε και πάλι στον πάγκο, δεν τον έβαλε στην αρχική του σύνθεση ο Καρβαλιάλ και του έδωσε χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή, όμως και πάλι ο Ποντένσε δεν μπόρεσε να προσφέρει κάτι στην ομάδα, το αντίθετο μάλιστα. Γεγονός το οποίο προβληματίζει τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» και αυτό που θέλει είναι να βρει τον τρόπο που θα ανεβάσει τον Ποντένσε ψυχολογικά και αγωνιστικά.

Διότι δεδομένα, είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να δώσει πολλά στον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο έδειξε τους πρώτους του μήνες κατά την επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους». Εδώ και καιρό πλέον δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό είναι κάτι που δεν περνά από κανέναν στην ομάδα απαρατήρητο… Θέλει να τον «φτιάξει» ο Καρβαλιάλ, να τον ανεβάσει, είναι ένα στοίχημα αυτό για τα επόμενα ματς.