Η αντίδραση θα παίξει μεγάλο ρόλο

Ολυμπιακός

i

©Intime

Η αντίδραση θα παίξει μεγάλο ρόλο

Διονύσης Βερβελές 10:25 - 02.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:26 - 02.04.2024

Από το -8 πλέον τίποτα δεν θα είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό, αλλά…

Ξεκάθαρα ο Ολυμπιακός δεν είχε το αποτέλεσμα που άξιζε μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατάφερε να παίξει καλά την ΑΕΚ μέσα στο γήπεδό της, όμως, με μία επίθεση στις καθυστερήσεις δέχτηκε το γκολ της ήττας. Σε ένα ματς στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» ακόμη και με την ισοπαλία δεν θα έφευγαν ικανοποιημένοι. Θα ήταν βέβαια στο -5 και δεν είναι μια απλή διαφορά.

Όπως και να έχει η ιστορία έγραψε πως ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια σε ένα ματς στο οποίο ήταν καλύτερος στο αγωνιστικό κομμάτι. Από εκεί και πέρα όμως το θέμα είναι πως θα αντιδράσουν οι «ερυθρόλευκοι» μετά απ' αυτήν την ήττα.

Θα παίξει μεγάλο ρόλο στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχει ο Ολυμπιακός το πώς θα αντιδράσει η ομάδα από την ήττα που γνώρισε σε ένα ακόμη δυνατό ματς εντός των συνόρων. Μετά από τις δύο συνεχόμενες ήττες που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» από Μακάμπι Τελ Αβίβ και Παναθηναϊκό έβγαλαν εγωισμό και πήραν μία επική πρόκριση με τους Ισραηλινούς. Τώρα επίσης έχει συνεχόμενα ματς η ομάδα του Πειραιά και δεν υπάρχει η πολυτέλεια για σκέψεις.

Έχει αύριο τον Άρη στο Καραϊσκάκη, ένα ματς το οποίο δε θεωρείται από κανέναν εύκολο και έτσι όπως είναι η βαθμολογική κατάσταση της ομάδας χρειάζεται μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης. Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα και η ψυχολογία… κάκιστη. Την Κυριακή άλλωστε, υπάρχει και το ματς στη Λαμία. Ένα ματς που έρχεται πριν την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε στο Καραϊσκάκη και που ο Μεντιλίμπαρ ενδεχομένως να θέλει να διαχειριστεί κάποιους παίκτες του.

Προέχει πάντως η… αντίδραση κόντρα στον Άρη, που έχει μπει δυνατά στα play offs και μετράει δύο νίκες, κόντρα σε ΠΑΟΚ (εκτός) και Λαμία (εντός). Έναν Άρη που θα θέλει να δείξει για πολλούς λόγους στο Καραϊσκάκη…