Ολυμπιακός: Το ρεπό και η ετοιμότητα όλης της ομάδας

Παίκτες Ολυμπιακού

i

© Intime

Ολυμπιακός: Το ρεπό και η ετοιμότητα όλης της ομάδας

Διονύσης Βερβελές 13:44 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:44 - 06.04.2024

Αντίστροφη μέτρηση για τη Λαμία για τους «ερυθρόλευκους».

Κανονικά έδωσε ο Ολυμπιακός το «παρών» στο Ρέντη την Πέμπτη για αποθεραπεία επί της ουσίας μετά το ματς πρωταθλήματος με τον Άρη στο Καραϊσκάκη. Δεν ίσχυσε το ίδιο, όμως, για χθες Παρασκευή. Ο τεχνικός της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του, όπως συνηθίζει άλλωστε να κάνει τη δεύτερη ημέρα μετά από επίσημο ματς.

Σκοπός οι «ερυθρόλευκοι» να ξεκουραστούν και να μπορέσουν να ανακτήσουν δυνάμεις ενόψει της συνέχειας. Σήμερα Σάββατο θα επιστρέψουν και πάλι στο Ρέντη, θα προπονηθούν το μεσημέρι και μετά θα αναχωρήσουν για τη Λαμία για τον αγώνα της Κυριακής.

Αυτό πάντως που έμεινε στον Μεντιλίμπαρ από το ματς που έδωσε ο Ολυμπιακός την Τετάρτη με τον Άρη, είναι πως όλοι οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του είτε αγωνίζονται συχνά είτε όχι, είναι σε ετοιμότητα. Το έδειξε αυτό ιδιαίτερα ο Ρίτσαρντς.

Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στη μέχρι τώρα σεζόν, καθώς άργησε να μπει και σε κανονικό αγωνιστικό ρυθμό εξαιτίας των τραυματισμών που αντιμετώπισε. Όμως παρόλα αυτά ο Μεντιλίμπαρ του έδωσε φανέλα βασικού την Τετάρτη με τον Άρη και πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση.

Ο Βάσκος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από τον Ρίτσαρντς, τόσο στα αμυντικά καθήκοντα που είχε, όσο όμως και στην επίθεση αφού βοήθησε αρκετά και στους δύο τομείς.

Γενικότερα ο Μεντιλίμπαρ μέχρι τώρα βλέπει ότι όλοι οι παίκτες του είναι σε καλή κατάσταση και άπαντες βρίσκονται σε μία ετοιμότητα έτσι ώστε όταν τους δοθεί η ευκαιρία να μπουν και να δείξουν πράγματα στον προπονητή τους για να διεκδικήσουν όσο περισσότερο χρόνο γίνεται να έχουν στη συνέχεια των υποχρεώσεων.

Ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο να τους έχει όλους ετοιμοπόλεμους ο Μεντιλίμπαρ, αφού παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της σεζόν, τα ματς ακόμη είναι αρκετά και μάλιστα σημαντικά και απαιτητικά αφού τα περισσότερα που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη, χαρακτηρίζονται ως ντέρμπι.