Η αποστολή του Ολυμπιακού για τη μεγάλη ρεβάνς κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Ο Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τη μεγάλη ρεβάνς κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:20 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:26 - 17.04.2024

Γνωστή έγινε η αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς στην Τουρκία κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία την Πέμπτη (18/04, 22:00), με στόχο την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Europa Conference League.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες ψάχνουν το «διπλό» - η και την ισοπαλία - μετά το 3-2 στο πρώτο ματς, ώστε να πανηγυρίσουν την πρόκριση. Θυμίζουμε ότι ο νικητής του ζευγαριού Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την ομάδα που θα προκριθεί από το Άστον Βίλα – Λιλ.

Το πρωί της Τετάρτης (17/4) ο τεχνικός των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή εν όψει της ρεβάνς στην Τουρκία.

Σε αυτήν ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε τον Ντάνιελ Ποντένσε ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του, αλλά και τον νεαρό στόπερ Κουτσίδη, με τον τελευταίο να παίρνει τη θέση του τιμωρημένου Παναγιώτη Ρέτσου.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρτνς, Ντόι, Κουτσίδης, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Γιόβετιτς, Μασούρας.