Ο Ατζούν αποφάσισε ότι το Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός θα μεταδοθεί από ανοιχτό κανάλι στην Τουρκία

Ο Ατζούν αποφάσισε ότι το Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός θα μεταδοθεί από ανοιχτό κανάλι στην Τουρκία

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:45 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 03:14 - 22.05.2024

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε ότι η αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό θα μεταδοθεί από ανοιχτό κανάλι στην Τουρκία, για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία την Πέμπτη (18/04, 22:00), με στόχο την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Europa Conference League.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες ψάχνουν το «διπλό» - η και την ισοπαλία - μετά το 3-2 στο πρώτο ματς, ώστε να πανηγυρίσουν την πρόκριση. Θυμίζουμε ότι ο νικητής του ζευγαριού ΟλυμπιακόςΦενέρμπαχτσε θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την ομάδα που θα προκριθεί από το Άστον Βίλα – Λιλ.

Στην Τουρκία η αναμέτρηση αυτή αναμένεται με μεγάλη αγωνία και ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να την μεταδώσει σε ελεύθερο κανάλι. Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα, ο πρώην πρόεδρος της Χαλ και Mr. Survivor αποφάσισε να μεταδώσει το παιχνίδι στο TV8, όπου δεν απαιτείται συνδρομή.

Ο Ατζούν για Αλαφούζο: «Ήταν απελπισμένος και όταν άκουσε Τερίμ μου είπε "αλήθεια μπορείς να τον πείσεις;"»

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι αποκάλυψε τον ρόλο που είχε στην συμφωνία του Φατίχ Τερίμ με τον Παναθηναϊκό και τη σχέση που έχει με τον Γιάννη Αλαφούζο.

«Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος είναι στενός μου φίλος. Ήταν πολύ δυσαρεστημένος και απελπισμένος. Παρά τη σοβαρή επένδυση, η ομάδα κατά κάποιο τρόπο δεν μπορούσε να δώσει αυτό που ήθελε. Πέρυσι είχαν μια σοβαρή διαφορά βαθμών, αλλά πάλεψαν για το πρωτάθλημα. Όσο κουβεντιάζαμε, ζήτησε τη συμβουλή μου. Ο Φατίχ Τερίμ ήρθε στο μυαλό μου επειδή ήταν νικητής.

Ο πρόεδρος στην αρχή έμεινε έκπληκτος. Είπε: "Μπορείς να πείσεις τον Τερίμ να έρθει;" "Είπα, "Το έργο σου είναι καλό, στον προπονητή Φατίχ αρέσουν οι δύσκολες δοκιμασίες". Αυτό συνέβη όταν και τα δύο μέρη ήταν θετικά. Δημιουργήθηκε μια χημεία. Αρκούσε ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού να συνομιλήσει με τον Φατίχ Τερίμ για τρία λεπτά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ατζούν.