Η δήλωση του Συλαϊδόπουλου που γίνεται πράξη

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος

i

© Intime

Η δήλωση του Συλαϊδόπουλου που γίνεται πράξη

Διονύσης Βερβελές 22:33 - 13.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:33 - 13.02.2024

Οι επτά Έλληνες και η ενεργοποίηση για τα καλά και για τη συνέχεια…

Όπως είναι λογικό όλοι ήταν ικανοποιημένοι μετά το ματς με τον ΟΦΗ από την στιγμή που ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 4-0 και είχε πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση στο Καραϊσκάκη. Παράλληλα, ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έδωσε και την πρώτη συνέντευξη Τύπου ως πρώτος προπονητής των «ερυθρόλευκων».

Βρέθηκε στην αίθουσα Τύπου μετά το τέλος του ματς και δέχτηκε τις ερωτήσεις των εκπρσώπων των ΜΜΕ. Σε μία απ' αυτές είπε ο ίδιος μία ατάκα η οποία πέρασε στα... ψιλά από τα Μέσα, αλλά φαίνεται πως η διοίκηση το είχε ήδη αυτό στο μυαλό της.

Μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Υπήρξε τεράστια βοήθεια από τα παιδιά που ήρθαν από την ακαδημία, ήμασταν επτά Έλληνες στον πάγκο ως σταφ». Το σημαντικό αυτής της δήλωσης ήταν πως στο τεχνικό τιμ ήταν μόνο Έλληνες και συγκεκριμένα επτά Έλληνες προπονητές, με τον καθένα να έχει το δικό του τομέα.

Προφανώς και η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» δεν άκουσε τον Συλαϊδόπουλο και το έκανε πράξη, αλλά το είχε από πριν στο μυαλό της, να πλαισιώσει τον νέο τεχνικό, Μεντιλίμπαρ, με Έλληνες προπονητές στο τιμ. Έτσι ο Μουρίκης παίρνει και πάλι έναν πιο ενεργό ρόλο στο τεχνικό τιμ των Πειραιωτών, ενώ παράλληλα επέστρεψε και ο Παναγιώτης Αγριογιάννης και θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων.

Όπως επίσης θέση στο τεχνικό τιμ του Μεντιλίμπαρ θα έχει και ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος. Οπότε το ελληνικό στοιχείο θα είναι έντονο και πάλι στους «ερυθρόλευκους», μετά από καιρό η αλήθεια είναι.

Μάλιστα μετά από το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ στο γεγονός πως είχαν και Έλληνες προπονητές στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ματς του περασμένου Σαββάτου, τους βοήθησε αρκετά. Το είπε και στις δηλώσεις του ο Πασχαλάκης και γενικά ήταν κάτι που το συζήτησαν και οι παίκτες μεταξύ τους.