Ο Μπιανκόν έστειλε μήνυμα στον Καρβαλιάλ

Ζουλιάν Μπιανκόν

i

©intime

Ο Μπιανκόν έστειλε μήνυμα στον Καρβαλιάλ

Διονύσης Βερβελές 07:44 - 13.02.2024 / Ανανεώθηκε: 07:50 - 13.02.2024

Ο Πορτογάλος δεν τον υπολόγιζε, αλλά κόντρα στον ΟΦΗ έβγαλε αντίδραση και καλή εικόνα…

Στο διάστημα που ήταν στον Ολυμπιακό ο Κάρλος Καρβαλιάλ είχε δείξει πως δεν υπολόγιζε και τόσο τον Ζουλιάν Μπιανκόν. Είχε μείνει λίγο στη... ναφθαλίνη ο Γάλλος αμυντικός χωρίς όμως να γνωρίζει κανείς τον λόγο.

Πίστευε ο Πορτογάλος πως δεν είχε να του δώσει ο Μπιανκόν αυτά που ήθελε και για αυτό προτιμούσε να τον αφήσει επί της ουσίας εκτός πλάνων του. Όμως με το που έγινε η αλλαγή προπονητή και ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ήταν αυτός ο οποίος έκατσε προσωρινά στον πάγκο, αμέσως τον έβαλε στη βασική του ενδεκάδα.

Ήταν βασικός ο Μπιανκόν στο ματς με τον ΟΦΗ, μαζί με τον Νταβίντ Κάρμο ως αμυντικό δίδυμο. Η αλήθεια είναι πως τα πήγε αρκετά καλά ο Γάλλος ποδοσφαιριστής και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο. Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός από τους Κρητικούς, αφού φάνηκε και ο ΟΦΗ πως δεν είναι σε καλή κατάσταση. Όμως όποτε χρειάστηκε ο Μπιανκόν ήταν εκεί και είχε σωστές ενέργειες. Ακόμη περισσότερο οι επιλογές του ήταν σωστές και όποτε είχε την μπάλα στα πόδια του. 

Η εμφάνιση αυτή, λοιπόν, του Γάλλου ήταν επί της ουσίας και ένα δικό του μήνυμα στον Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος δεν τον υπολόγιζε. Ο Μπιανκόν γνωρίζει καλά πως είναι πλέον μία άλλη ημέρα στον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που άλλαξε ο προπονητής και θα προσπαθήσει μέσα από τις προπονήσεις να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μεντιλίμπαρ.

Άλλωστε με τον Ισπανό τεχνικό είναι πάλι σα να ξεκινούν όλα από το μηδέν στον Ολυμπιακό και άπαντες πρόκειται να κριθούν από τον έμπειρο προπονητή. Συζητήθηκε και αυτό μαζί με τον πρόεδρο των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλη Μαρινάκη, πως θα πρέπει να υπάρξει μία γενική αξιολόγηση του ρόστερ και από εκεί και πέρα να ενεργήσει και να αποφασίσει ο Ισπανός όπως πιστεύει ο ίδιος ότι θα είναι το καλύτερο για την ομάδα.

Και κάτι ακόμη… Αν ο Μπιανκόν ήταν στη λίστα της Ευρώπης, δεν θα ήταν έκπληξη να ξεκινούσε στο πλευρό του Κάρμο την Πέμπτη κόντρα στην Φερεντσβάρος

Tags: