Ξανά restart, όμως, με τον τρόπο του Μεντιλίμπαρ

Μεντιλίμπαρ

i

Μεντιλίμπαρ/©Intime

Ξανά restart, όμως, με τον τρόπο του Μεντιλίμπαρ

Ο Ισπανός είναι εντελώς άλλη προσωπικότητα σε σχέση με τους Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ένα νέο restart θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός από την Κυριακή, με τον Μεντιλίμπαρ να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση στο Ρέντη. Μίλησε στους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» και τους γνώρισε όλους από κοντά.

Επί της ουσίας αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Ολυμπιακός πάει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Η πρώτη ήταν το καλοκαίρι με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και η δεύτερη λίγο πριν τα Χριστούγεννα με τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Όπως και να το κάνουμε ο Μεντιλίμπαρ είναι μία εντελώς διαφορετική προσωπικότητα από τους δύο προηγούμενους. Ο Μαρτίνεθ μπορεί να εξελιχθεί σε κάποια ισχυρή προσωπικότητα, αλλά επί της ουσίας τώρα «χτίζει» και φτιάχνει το προφίλ του. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι μία δυνατή προσωπικότητα στην Πορτογαλία, όμως. έξω από τη χώρα του δεν έχει καταφέρει να φτιάξει κάποιο δυνατό όνομα.

Αντιθέτως, ο Μεντιλίμπαρ ιδιαίτερα μετά από την κατάκτηση του Europa League με τη Σεβίλλη την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ανέβασε κατά πολύ τις μετοχές του ιδιαίτερα στην Ισπανία όπου έχει ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο, αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη το όνομά του είναι δυνατό. Κάτι όμως το οποίο φάνηκε και από την πρώτη του παρουσία στο Ρέντη.

Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίστηκε με τους παίκτες και τους ανθρώπους στο Ρέντη και αυτό που είχαν να πουν όλοι μετά την πρώτη τους επαφή, είναι πως πρόκειται για έναν προπονητή ο οποίος κερδίζει αμέσως το σεβασμό. Αυτό βέβαια θα πρέπει να φανεί και μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να δείξουν και οι παίκτες τις πραγματικές τους ικανότητες, όπως έκαναν και στο ματς με τον ΟΦΗ.

«O μόνος λόγος που υπάρχουν είναι για να...»: Τι πιστεύει ο Μεντιλίμπαρ για τα social media;
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:49 - 11.02.2024

«O μόνος λόγος που υπάρχουν είναι για να...»: Τι πιστεύει ο Μεντιλίμπαρ για τα social media;

Πριν από λίγους μήνες ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε εκφράσει δημόσια τη γνώμη του για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού να μην τα έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση.

Έτσι, λοιπόν, ο Ολυμπιακός έκανε ένα νέο restart αλλά πρέπει να το δείξει μέσα στα γήπεδα, για να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες υπάρχουν για τον τίτλο, αλλιώς να λανσαριστεί στην καλύτερη θέση που μπορεί στο βαθμολογικό πίνακα και παράλληλα να πάει όσο πιο μακριά μπορεί στο Conference League. Κίνητρα υπάρχουν…