Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ που έχει ο Κλαούντιο Ρανιέρι

Ο Ρανιέρι και ο Καρβαλιάλ

i

© Intime

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ που έχει ο Κλαούντιο Ρανιέρι

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:07 - 11.02.2024

Μετά και την επίσημη φυγή του από τον Ολυμπιακό, ο Κάρλος Καρβαλιάλ ισοφάρισε ένα αρνητικό ρεκόρ το οποίο κατέχει ο Κλαούντιο Ρανιέρι.

Στην εποχή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μπήκε και επίσημα ο Ολυμπιακός, ο οποίος από το μεσημέρι της Κυριακής (11/2) αποτελεί και επίσημα προπονητής της ομάδας. Ο σύλλογος του Πειραιά ποντάρει στην εμπειρία και το «βαρύ» όνομα που έχει ο Ισπανός, θεωρώντας πως μπορεί να διορθώσει την εικόνα που άφησε ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο προκάτοχός του αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα μετά από 11 αγώνες, δίχως να κατορθώσει να προσφέρει πολλά στο κλαμπ. Κάπως έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός ισοφάρισε ένα ρεκόρ, το οποίο κατέχει ο επίσης γνώριμος στην Ελλάδα, Κλαούντιο Ρανιέρι. Ποιο είναι αυτό; Ο Ιταλός τεχνικός ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2023 από την Κάλιαρι, που αποτέλεσε την 21η ομάδα της καριέρας του και στην οποία αναμένεται να μείνει έως το 2025. 

Η 21η ομάδα στην καριέρα του Κάρλος Καρβαλιάλ από την άλλη ήταν ο Ολυμπιακός, Μάλιστα, ο Ρανιέρι υπέγραψε στην Κάλιαρι όντας 71 χρονών, την ώρα που ο πρώην προπονητής των «ερυθρόλευκων» είναι τη δεδομένη στιγμή 58 ετών. Για την ιστορία, ο σύλλογος στον οποίο έμεινε περισσότερο ο Ιταλός είναι η Τσέλσι, με την οποία κατέγραψε 199 ματς. Την ίδια ώρα, αυτή του Πορτογάλου ήταν η Ιστανμπούλ Μπουγιοκσεχίρ Μπελεντιεσπόρ. 

Θυμίζουμε πως μία από τις ομάδες στην μακρά καριέρα του Κλαούντιο Ρανιέρι ήταν και η Εθνική Ελλάδας, μένοντας ωστόσο για μόλις τέσσερα παιχνίδια. Σε αυτά δεν μπόρεσε να πάρει ούτε μία νίκη, με αποκορύφωμα τις δύο ήττες από τα Νησιά Φερόε. 

Sportal Sunday Live με ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και όλο το ρεπορτάζ από την Τούμπα

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!