Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό

Κάρλος Καρβαλιάλ

i

© Intime

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:56 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:10 - 04.02.2024

Τους 11 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που θα αγωνιστούν κόντρα στον Παναθηναϊκό γνωστοποίησε ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Η μάχη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είναι εκείνη που ξεχωρίζει στην 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη που θα τους δώσει την ψυχολογία εν όψει συνέχειας. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό κίνητρο, αφού το ντέρμπι των «αιωνίων» έχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον, με το «τριφύλλι» να βρίσκεται στο +3 από τους Πειραιώτες. 

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έκανε γνωστή την ενδεκάδα του, με τον Νταβίντ Κάρμο να αντικαθιστά τον Παναγιώτη Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας, όπως ήταν αναμενόμενο. Κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος θα έχει μπροστά του τον Πορτογάλο στόπερ με τον Ανδρέα Ντόη. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Ροντινέι, ενώ στο αριστερό ο Φρανσίσκο Ορτέγκα

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Αλεξανδρόπουλος, Τσικίνιο και Έσε, συνθέτοντας τα τρία χαφ με τα οποία προτίμησε να ξεκινήσει ο Καρβαλιάλ. Πίσω από τον Φραν Ναβάρο θα αγωνιστούν οι Γιώργος Μασούρας και Ομάρ Ρίτσαρντς.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης Ροντινέι, Κάρμο, Ντόη, Ορτέγκα, Αλεξανδρόπουλος, Τσικίνιο, Έσε, Μασούρας, Ρίτσαρντς, Ναβάρο

Sportal Sunday Live με Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Κυριακής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!