«Τσέκαρε» Μπρίνιτς, Κωστούλα και τα άλλα παιδιά

«Τσέκαρε» Μπρίνιτς, Κωστούλα και τα άλλα παιδιά

Διονύσης Βερβελές 15:14 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:15 - 04.02.2024

Παρακολούθησε τον αγώνα της δεύτερης ομάδας με τον Γιούχτα ο Καρβαλιάλ και είδε ωραία πράγματα…

Απέναντι στον Γιούχτα παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός Β' το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη και νίκησε με 3-1. Μία νίκη σημαντική για τη συνέχεια των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα της Super League 2 και ένα ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός έδειξε καλά στοιχεία για μία ακόμη φορά και μπόρεσε να βγάλει στο γήπεδο καλά πράγματα. 

Αυτό το οποίο είχε ιδιαίτερη σημασία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές ήταν πως στο γήπεδο ήταν και ο Κάρλος Καρβαλιάλ μαζί με τους συνεργάτες του. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» παρακολούθησε το μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, καθώς λίγο αργότερα είχε προπόνηση η πρώτη ομάδα εν όψει Παναθηναϊκού

Οπότε είδε τις προσπάθειες των παικτών του Αριέλ Ιμπαγάσα και πιο συγκεκριμένα κάποια παιδιά τα οποία έχουν ήδη ξεχωρίσει οι «ερυθρόλευκοι». Είδε το πολύ ωραίο γκολ του Κωστούλα, ο οποίος για όσους είχαν δει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β' και το γκολ που είχε σημειώσει, ήταν μία σχεδόν παρόμοια φάση. Είναι μία κίνηση την οποία κάνει αρκετά συχνά ο νεαρός επιθετικός, να κινείται με την μπάλα έξω από την περιοχή και όταν βρει το χώρο να κάνει το σουτ. 

Από εκεί και πέρα ο Καρβαλιάλ είδε και τον Μουζακίτη. Ο μόλις 17 ετών μέσος έκανε ξανά καλό παιχνίδι. Είναι από τα παιδιά που ξεχωρίζουν με τη δεύτερη ομάδα και το όνομά του είναι ψηλά στους «ερυθρόλευκους», όπως και αυτό του 19χρονου Κουτσίδη στο κέντρο της άμυνας. Παράλληλα, ο Πορτογάλος προπονητής της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού είδε και τον Ιβάν Μπρίνιτς. 

Ο Κροάτης εξτρέμ για πρώτη φορά αγωνίστηκε με τη δεύτερη ομάδα και πήρε αγωνιστικά λεπτά μετά από αρκετό καιρό. Έδειξε αρκετά από τα στοιχεία του, όπως να «κουβαλάει» την μπάλα στα πλάγια του γηπέδου, αλλά και να απειλεί με τις πλαγιοκοπήσεις του. Μάλιστα σε μία απ' αυτές, κατάφερε και να σημειώσει γκολ. 

Γενικά είgε πολλά ο Κάρλος Καρβαλιάλ για τους παίκτες της δεύτερης ομάδας και αυτό ήταν σίγουρα κάτι που χαροποίησε και τους μικρούς. Και υπό προϋποθέσεις, θα προσπαθήσει στη συνέχεια να τους επιβραβεύσει…