Η σκέψη με τα τρία χαφ για τη Λεωφόρο

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ

i

© Intime

Η σκέψη με τα τρία χαφ για τη Λεωφόρο

Διονύσης Βερβελές 18:26 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:26 - 03.02.2024

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό...

Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν για τον Ολυμπιακό, αν και οι ελεύθεροι έχουν δικαίωμα να βρουν ομάδα μέχρι τις 9 του μήνα οπότε ποτέ μη λες ποτέ... Ειδικά στον Ολυμπιακό. Όπως και να έχει οι «ερυθρόλευκοι» αυτό που έχουν μπροστά τους είναι αρκετά σημαντικό και φυσικά είναι το ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. 

Η ομάδα του Πειραιά αυτές τις ημέρες προετοιμάζεται στο Ρέντη για το ματς της Κυριακής, όμως φυσικά και οι μεταγραφές που έγιναν αλλά και οι παίκτες που έφυγαν ήταν ένα θέμα συζήτησης στο Ρέντη. Πλέον όλα τελείωσαν και το μυαλό όλων είναι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ από την πλευρά του κατασταλάζει στις σκέψεις του για το πως θα παρατάξει την ομάδα του στη Λεωφόρο. 

Αυτό το οποίο έχει στο μυαλό του είναι τον τρόπο που αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός στο ματς του Κυπέλλου. Και μάλιστα με καλή εικόνα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δηλαδή αυτό που σκέφτεται ο Πορτογάλος τεχνικός είναι να βάλει στην ενδεκάδα του τρία χαφ στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Την προηγούμενη φορά είχε παίξει με Αλεξανδρόπουλο, Έσε και Καρβάλιο

Τώρα αυτό που σκέφτεται ο Πορτογάλος είναι να βάλει τον Έσε μαζί με τον Αλεξανδρόπουλο και από εκεί και πέρα η τρίτη θέση παίζεται μεταξύ του Όρτα ή του Τσικίνιο. Με πιθανότερο τον πρώτο… Πιστεύει ο Κάρλος Καρβαλιάλ ότι αυτό το σχήμα θα του δώσει πράγματα μέσα στη Λεωφόρο, όπως άλλωστε είχε πάρει η ομάδα και στον αγώνα του Κυπέλλου. 

Τότε που η ομάδα ήταν πιο «κλειστή» στο αμυντικό κομμάτι και είχε δουλέψει παράλληλα καλά και το επιθετικό. Γιατί τότε παρά το ισόπαλο 1-1 ο Ολυμπιακός είχε βγάλει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη, η οποία εάν ερχόταν ίσως να ήταν και διαφορετικά τα πράγματα στο δεύτερο αγώνα πρόκρισης στο Καραϊσκάκη… 

Ίσως κι αυτό, να αποτελεί τον οδηγό για τους Πειραιώτες, καθώς τώρα δεν υπάρχει… ρεβάνς, αλλά ένα ματς που σε περίπτωση νίκης, βάζει τον Ολυμπιακό σε άλλη… κατάσταση για τη συνέχεια.