Ολυμπιακός: Όσο υπάρχουν ανοιχτές αγορές, όλα παίζουν

Βιθέντε Ιμπόρα

i

©intime

Ολυμπιακός: Όσο υπάρχουν ανοιχτές αγορές, όλα παίζουν

Διονύσης Βερβελές 14:39 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 03.02.2024

Δεν αποκλείεται να υπάρξει και άλλη αποχώρηση από τους «ερυθρόλευκους»…

Η μεταγραφική αγορά για την Ελλάδα έκλεισε, εξαιρουμένων των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, ωστόσο στο εξωτερικό υπάρχουν ακόμη τα περιθώρια να γίνουν μεταγραφές παικτών με συμβόλαια. Όπως άλλωστε είναι η Τουρκία, εκεί όπου το περιθώριο των ομάδων για μεταγραφές είναι μέχρι τις 9 του μήνα.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που υπάρχουν αγορές τα πάντα στον Ολυμπιακό είναι ανοιχτά αναφορικά με το ρόστερ που διαθέτει. Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια άλλη αποχώρηση από τους «ερυθρόλευκους», αφού τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν παίκτες για τους οποίους ακούστηκαν διάφορα σενάρια.

Άλλωστε την αγορά της Τουρκίας ο Ολυμπιακός πάντα την κοιτά, όπως επίσης και οι Τούρκοι κοιτούν συχνά τις ομάδες της Ελλάδας. Τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών στη χώρα μας υπήρξαν διάφορα σενάρια για τον Ζοάο Καρβάλιο, ο οποίος τελικά έμεινε στην ομάδα του Πειραιά, αλλά τα πάντα είναι ανοιχτά αφού είχε υπάρξει έστω και φιλολογικό ενδιαφέρον από Τουρκία μεριά.

Όπως το ίδιο ισχύει και για τον Βιθέντε Ιμπόρα. Ο έμπειρος μέσος δεν αφήνει αδιάφορους τους Τούρκους, αν και τώρα με τις τελευταίες εξελίξεις με τον Καμαρά ο Ιμπόρα δεν αποκλείεται να παραμείνει στο ρόστερ για την Ευρώπη αφού είναι παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις στο «6». Υπό προϋποθέσεις βέβαια…

Τα πάντα όμως είναι ανοιχτά για τον Ολυμπιακό, όσο υπάρχουν ανοιχτές μεταγραφικές αγορές στο εξωτερικό. Αντιθέτως φαντάζει πλέον απίθανο να κινηθεί για την απόκτηση άλλου παίκτη η ομάδα του Πειραιά, όσο υπάρχει ακόμη το περιθώριο μεταγραφής ελεύθερου ποδοσφαιριστή.

Η περίπτωση του Μπρίνιτς

Πέρα από τους Καρβάλιο, Ιμπόρα κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι ίσως υπάρξουν εξελίξεις από Τουρκία για τον Μπρίνιτς. Ο νεαρός εξτρέμ δεν έχει καταφέρει να βρει χώρο στο ρόστερ του Ολυμπιακού, παρά τα καλά λόγια που ακούγονται για αυτόν.

Μάλιστα τώρα συμπεριλήφθηκε και για πρώτη φορά στην αποστολή της δεύτερης ομάδας και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί κιόλας κόντρα στον Γιούχτα στο Ρέντη για τη Super League 2.