Ποιος δικηγόρος θα εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό στο CAS - Γιατί δε θα είναι ο Κούγιας

Αλέξης Κούγιας - Κώστας Καραπαπάς

i

© Intime

Ποιος δικηγόρος θα εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό στο CAS - Γιατί δε θα είναι ο Κούγιας

Η συνεργασία των Πειραιωτών με Ελβετό και η αναμενόμενη απουσία του Κούγια…

Όπως είναι γνωστό, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, ο Ολυμπιακός θα παραστεί στο CAS, στην εκδίκαση για την υπόθεση με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» θυμίζουμε πως είχαν χάσει το ματς στα χαρτιά, ενώ τους είχε αφαιρεθεί κι ένας βαθμός. 

Η αλήθεια είναι πως ακόμη κι αν δεν παρθεί απόφαση για να συνεχιστεί το ματς, η επιστροφή του ενός βαθμού και με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο πρωτάθλημα μπορεί να αποτελεί ένα κέρδος. Ειδικά αν την Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» στη Λεωφόρο σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και πάρουν τη νίκη.

Από εκεί και πέρα, όπως είναι γνωστό, δεν θα παραστεί στην εκδίκαση ο Αλέξης Κούγιας, καθώς θα είναι στην Ελλάδα και θα κληθεί να δώσει τα στοιχεία για την εγκληματική οργάνωση που κατήγγειλε και μέσω της συνέντευξής Τύπου του πριν λίγες ημέρες.

Ο Ολυμπιακός θα εκπροσωπηθεί από έναν Ελβετό δικηγόρο με τον οποίο συνεργάζεται, αλλά και τον νομικό της ΠΑΕ, Δημήτρη Καρπετόπουλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ως μάρτυρας στην εκδίκαση της υπόθεσης, θα παραστεί και ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών, Κώστας Καραπαπάς.

Εν αναμονή κι αυτής της απόφασης έτσι, που όπως ήταν λογικό και είχαμε επισημάνει θα εκδικαζόταν τον Φεβρουάριο. Η Τρίτη είναι η κρίσιμη ημέρα, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν την υπερασπιστική τους γραμμή και στοιχεία που έχουν συλλέξει.

Θυμίζουμε και πάλι, πως ο αγώνας είχε διακοπεί στο 49ο λεπτό λόγω κροτίδας που έπεσε. Ο Ολυμπιακός έχασε το ματς στα χαρτιά με 0-3, είχε τις ενστάσεις του και καθώς δεν δικαιώθηκε στην Ελλάδα, προσέφυγε -όπως είχε το δικαίωμα να κάνει- στο CAS.