Το «δεν πάει άλλο» του Ολυμπιακού με Καμαρά

Μαντί Καμαρά

i

©intime

Το «δεν πάει άλλο» του Ολυμπιακού με Καμαρά

Έφτασε ο κόμπος στο χτένι και οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να πάρουν τα μέτρα τους…

Όπως έκανε ο Ολυμπιακός γνωστό την Πέμπτη αποφάσισε να στείλει τον Μαντί Καμαρά στη δεύτερη ομάδα και παράλληλα να τον καλέσει σε απολογία. Η αλήθεια είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δώσει αρκετές ευκαιρίες στον ποδοσφαιριστή από τη Γουινέα.

Τα θέματα με τον Καμαρά είχαν ξεκινήσει από την πρώτη του θητεία στην ομάδα του Πειραιά. Τότε που πάλι πίεζε για να φύγει, χωρίς όμως να έχει φτάσει ποτέ και στην ΠΑΕ η οικονομική πρόταση η οποία θα ικανοποιούσε τους πάντες. Ο ίδιος μάλιστα είχε τελειώσει σεζόν και είχε πει σε όλους τους συμπαίκτες του πως την επόμενη χρονιά δε θα βρίσκεται στην ομάδα καθώς θα πάρει μεταγραφή. Η πρόταση όμως που έλεγε ότι θα έχει δεν έφτασε ποτέ στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας.

Tότε, ήρθε το ενδιαφέρον της Ρόμα για το δανεισμό του εκεί όπου ναι μεν ξεκίνησε καλά, αλλά όσο περνούσε η σεζόν τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως θα ήθελε ο παίκτης, αλλά και ο Ολυμπιακός για να τον πουλήσει στους Ιταλούς. Η Ρόμα αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν και έτσι ο παίκτης επέστρεψε στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να του δώσει μία ακόμη ευκαιρία με τον ίδιο μάλιστα να μιλάει με τη διοίκηση και να τονίζει ότι θέλει να παίξει, όπως και έγινε. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως είναι από τους παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές φέτος σε όλες τις διοργανώσεις που έλαβε μέρος η ομάδα. 29 συμμετοχές είχε στη μέχρι τώρα σεζόν του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό δείχνει πως οι «ερυθρόλευκοι» τον υπολόγιζαν και περιμέναν από τον ίδιο πράγματα.

Οι δηλώσεις τις οποίες αρνήθηκε

Πριν από λίγο καιρό βγήκαν κάποιες δηλώσεις του από τη Γουινέα, με τις οποίες φερόταν να έλεγε ότι ο Ολυμπιακός του κόβει το δρόμο και δεν τον αφήνει να πάρει μεταγραφή, ενώ ο ίδιος δε θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός και τότε τον είχε καλέσει σε απολογία και είχε αρνηθεί τα πάντα από την πλευρά του ο παίκτης, λέγοντας πως ουδέποτε μίλησε στο Μέσο αυτό.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλοντας να του δείξουν ότι τον πιστεύουν άφησαν το θέμα και συνέχισε κανονικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε ζητήσει άδεια και είχε φύγει για την πατρίδα του καθώς ένα συγγενικό του πρόσωπο αντιμετώπιζε θέμα υγείας όπως είχε πει ο ίδιος. Βέβαια η συμπεριφορά του στα social media άλλα… έδειχνε, αλλά και πάλι ο Ολυμπιακός ήταν δίπλα στον παίκτη και του έδωσε την άδεια που ζήτησε, χάνοντας το ματς με τον Ατρόμητο (0-0 στο Περιστέρι).

Μέχρι που τώρα έφτασε η στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» βλέποντας τη γενικότερη συμπεριφορά του, αργούσε στις προπονήσεις, στις συναντήσεις του προπονητή με την ομάδα και γενικότερα έλεγε διάφορα δεξιά και αριστερά, αποφάσισε να του προτείνει να φύγει με μεταγραφή τώρα τον Ιανουάριο.

Υπήρξαν ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον από Τουρκία, Ισπανία και Ιταλία, αλλά ο ίδιος είπε σε όλες τις προτάσεις που του έγιναν από πλευράς των Πειραιωτών «όχι», δείχνοντας ξεκάθαρα πως δε θέλει να έχει την οποιαδήποτε σχέση με την ομάδα και φυσικά πλέον ο Ολυμπιακός αφού έφτασε ο κόμπος στο... χτένι όπως λέει και ο λαός μας, αποφάσισε να προχωρήσει σε δραστικά μέτρα.

Ακόμη και χθες, υπήρξε φημολογία για ενδιαφέρον από την Τουρκία και την Τραμπζονσπόρ, αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως ο Καμαρά έχει συμφωνήσει με ομάδα για το καλοκαίρι… Και γι’ αυτό δεν… ψηνόταν για μια άλλη δοκιμασία.