Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φερεντσβάρος

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φερεντσβάρος

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:36 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:04 - 22.02.2024

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Βουδαπέστη τη Φερεντσβάρος, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να γνωστοποιεί την ενδεκάδα της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Ουγγαρία, προκειμένου να αντιμετωπίσει στη «Groupama Arena» τη Φερεντσβάρος. Στόχος του ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στους «16» του UEFA Europa Conference League.

O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πήγε πάνοπλος στη Βουδαπέστη, αφού η αποστολή του Ισπανού δεν περιλάμβανε απουσίες. Ο ίδιος γνωστοποίησε την ενδεκάδα της ομάδας του, για το ματς κόντρα στο σύλλογο του Στάνκοβιτς.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, έχοντας μπροστά του το δίδυμο των Παναγιώτη Ρέτσο και Νταβίντ Κάρμο. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Ροντινέι, ενώ στο αριστερό θα αγωνιστεί ο Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Στη μεσαία γραμμή ο Μεντιλίμπαρ παρατάσσει την τριάδα των Αντρέ Όρτα, Σαντιάγκο Έσε και Τσικίνιο, ενώ μπροστά τους θα αγωνιστούν οι Κώστας Φορτούνης και Ντανιέλ Ποντένσε. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Ορτα, Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί