Αρέσει ο Καρβάλιο στον Μεντιλίμπαρ και τον «βλέπει» ξανά

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©intime

Αρέσει ο Καρβάλιο στον Μεντιλίμπαρ και τον «βλέπει» ξανά

Διονύσης Βερβελές 12:05 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:06 - 22.02.2024

Δεν αποκλείεται να είναι και πάλι στην αρχική ενδεκάδα ο Πορτογάλος μέσος…

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού, στο πρώτο ματς με τη Φερεντσβάρος χρησιμοποίησε στη βασική ενδεκάδα τον Ζοάο Καρβάλιο. Έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο δείχνει να εμπιστεύεται και να βλέπει πράγματα απ’ αυτόν στις προπονήσεις.

Για αυτό και δεν αποκλείεται τον Πορτογάλο μέσο να τον δούμε και πάλι στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών, από τη στιγμή που δείχνει ότι κάνει μια χαρά τη δουλειά του στην ομάδα.

Μάλιστα και στο πρώτο ματς όταν είχε γίνει γνωστή η ενδεκάδα και είδε ο κόσμος τον Καρβάλιο βασικό, κάποιοι στα social media άρχισαν τα δικά τους, όμως, μετά το τέλος της αναμέτρησης άλλαξε αυτό, καθώς ο Πορτογάλος πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση και δικαίωσε τον Μεντιλίμπαρ για την επιλογή του.

Στην τελευταία προπόνηση που έκανε ο Ισπανός κόουτς στην Ουγγαρία έδειξε ότι έχει στο μυαλό του να βάλει και πάλι τον Καρβάλιο βασικό, κάτι το οποίο όπως είπαμε και παραπάνω το έκανε και στο Καραϊσκάκη και δικαιώθηκε. Ο Καρβάλιο κάνει αρκετή δουλειά στο κέντρο, αφού εκτός από το γεγονός ότι ξέρει να προωθεί την ομάδα, βοηθάει και στο ανασταλτικό κομμάτι και αυτό είναι κάτι που αρέσει στον Ισπανό προπονητή.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που απέναντι στους Ούγγρους στο πρώτο ματς έκανε τη δουλειά του καλά ο Καρβάλιο, ο Μεντιλίμπαρ έχει δείξει πως είναι δίκαιος απέναντι στους παίκτες του και δεν αποκλείεται να του δώσει και πάλι φανέλα βασικού.

Βέβαια από την άλλη η Φερεντσβάρος θέλει να πάει το ματς και στη δύναμη και αυτό είναι ένα στοιχείο το οποίο ίσως να υστερεί ο Πορτογάλος μέσος. Για αυτό άλλωστε και υπάρχουν δεύτερες σκέψεις από την πλευρά του Μεντιλίμπαρ. Να μην ξεκινήσει δηλαδή στο αρχικό σχήμα ο Καρβάλιο και να προτιμήσει άλλον να μπει στο χώρο της μεσαίας γραμμής…