Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία στο Conference League - Το σπουδαίο επίτευγμα που δεν είχε καταφέρει άλλη ομάδα

Ολυμπιακός

i

© Intime

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία στο Conference League - Το σπουδαίο επίτευγμα που δεν είχε καταφέρει άλλη ομάδα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:00 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:07 - 19.05.2024

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στο πρώτο ματς κόντρα στην Άστον Βίλα, με αποτέλεσμα να προσθέσει ακόμη ένα σπουδαίο επίτευγμα στο... παλμαρέ του.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία στην Αγγλία και είναι ένα βήμα μακριά από το... όνειρο!

Την περασμένη Πέμπτη (2/5), η ομάδα του Μεντιλίμπαρ κοντραρίστηκε εκτός έδρας με την Άστον Βίλα για τον πρώτο ημιτελικό του Conference League και πανηγύρισε μία τεράστια νίκη (2-4).

Οι Πειραιώτες ήταν καταιγιστικοί, με τον Ελ Κααμπί να πετυχαίνει χατ-τρικ και να δίνει στην ομάδα του ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Opap Arena.

Εκτός από μεγάλη και σπουδαία, η νίκη στο Μπέρμιγχαμ αποτέλεσε και ιστορική για τον Ολυμπιακό. Όπως έγινε γνωστό, η ομάδα του Πειραιά έγινε η πρώτη στην ιστορία του Conference League, που πετυχαίνει 4 γκολ εκτός έδρας σε ημιτελική φάση. Η αμέσως προηγούμενη που το είχε καταφέρει σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση ήταν η Άρσεναλ (Μάιος 2019, 4-2 εκτός με τη Βαλένθια για το Europa League).

Θύρα 7: «Όλο το γήπεδο κασκόλ με την Άστον Βίλα!»

Η ελληνική ομάδα θέλει ακόμη 90 λεπτά για να πάρει το μεγάλο εισιτήριο για τον τελικό του Conference League.

Στις 9 Μαΐου, οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα υποδεχτούν τους «βίλανς» στο Γ. Καραϊσκάκης για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Conference League. Με στόχο να γράψουν ιστορία και να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας.

Η Θύρα 7 μέσω μίας ανάρτησης στα social media κάλεσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στο γήπεδο για τη σπουδαία αναμέτρηση με την αγγλική ομάδα να έχουν ένα κασκόλ μαζί τους, προκειμένου να δημιουργήσουν μία φοβερή ατμόσφαιρα σε αυτήν τη μεγάλη βραδιά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Θύρα 7:

«ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΣΚΟΛ!

Στον αγώνα με την Άστον Βίλα, θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που αφορά ΟΛΟ το γήπεδο!

Για αυτό ΚΑΛΟΥΜΕ, όλους τους Ολυμπιακούς να φέρουν μαζί τους από ένα ή και δύο κασκόλ (για τον διπλανό τους), πρόκειται για μια «χορογραφία» που εξαρτάται από τον καθένα ξεχωριστά αφού γνωρίζουμε ότι όλοι έχουν ένα κασκόλ στο σπίτι!

ΥΓ1. Ειδικά στο πέταλο των οργανωμένων δεν νοείται να μην υπάρχουν 6.500 κασκόλ!

ΥΓ2. 33.000 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ! Όλο το γήπεδο ΜΑΖΙ!ΔΕΝ είναι πάρτυ!ΔΕΝ είναι γιορτή!Δίνουμε και εμείς ΜΑΧΗ μαζί με την ομάδα για την μεγάλη πρόκριση στον τελικό!».