Ολυμπιακός: Η παρουσία των Legends στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ερνέστο Βαλβέρδε

i

/©Intime

Ολυμπιακός: Η παρουσία των Legends στη Νέα Φιλαδέλφεια

Διονύσης Βερβελές 12:34 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:28 - 29.05.2024

Μερικά από τα ονόματα που έχουν κληθεί να δώσουν το «παρών» στον τελικό της Τετάρτης…

Σε λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον τελικό του Conference League. Εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καλέσει και ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ιστορίας τους. Το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι σε έναν τελικό ευρωπαϊκής διοργανώσεις αποτελεί ιστορικό και για αυτό οι Πειραιώτες αυτό που θέλουν είναι να ζήσουν τη γιορτή αυτή μαζί με παίκτες αλλά και προπονητές του παρελθόντος, οι οποίοι και αυτοί με τη σειρά τους έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο σύλλογο.

Το είπε και ο Κώστας Καραπαπάς στην επίσημη παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει τις κινήσεις του για να βρίσκονται αυτοί οι Legends στη Φιλαδέλφεια και να δουν όλοι από κοντά τον μεγάλο αγώνα της ομάδας του Πειραιά.

Έχει κληθεί και ο Ερνέστο Βαλβέρδε

Ένας από τους εμβληματικούς προπονητές της ιστορίας του Ολυμπιακού είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος τεχνικός έχει δύο θητείες στους «ερυθρόλευκους» και έχει κατακτήσει αρκετά τρόπαια με τους Πειραιώτες. Μάλιστα δεν είναι λίγοι και αυτοί οι οποίοι υποστηρίζουν πως με τη δική του παρουσία στην τεχνική ηγεσία ο Ολυμπιακός έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην ιστορία του.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καλέσει τον νυν προπονητή της Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά και στενό φίλο του κόουτς της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν θα ταξιδέψει στην Ελλάδα ο Βαλβέρδε, αλλά η πρόσκληση από τον Ολυμπιακό έχει ήδη... φύγει!

Το ίδιο ισχύει και για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός με τον Πορτογάλο στον πάγκο του επίσης έζησε μεγάλες στιγμές σε Ελλάδα και Ευρώπη, οπότε είναι στη λίστα των καλεσμένων της ομάδας του Πειραιά στον τελικό του Conference League. Παράλληλα, θα είναι και αρκετοί καλεσμένοι ποδοσφαιριστές από το παρελθόν, όπως για παράδειγμα ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο Ρομπέρτο, ενώ πρόσκληση έχει γίνει και στον Νταβίντ Φουστέρ

🔴Sportal Euroleague LIVE από το Βερολίνο: Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός μπαίνουν στη μάχη του Final 4!