Ολυμπιακός: Το τρομερό της ΕΠΟ είναι η «αφωνία» της

Ολυμπιακός: Το τρομερό της ΕΠΟ είναι η «αφωνία» της

Διονύσης Βερβελές 09:21 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:34 - 29.05.2024

Καμία απολύτως αντίδραση από την Ομοσπονδία μετά τις αποκαλύψεις από τους «ερυθρόλευκους».

Είναι στενάχωρο και παράλληλα δείχνει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο όταν ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προετοιμασία ενός ευρωπαϊκού τελικού και η ΕΠΟ σφυρίζει αδιάφορα. Οι «ερυθρόλευκοι» εδώ και ημέρες έχουν βγάλει στη δημοσιότητα ένα θέμα σοβαρό, τόσο με τα εισιτήρια που είχε να διαχειριστεί η ΕΠΟ για τον τελικό του Conference League, όσο όμως και το θέμα τις σουίτες της Ομοσπονδίας.

Δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός πως η ΕΠΟ δε ρώτησε ποτέ τον Ολυμπιακό εάν χρειάζεται κάτι για τις δικές του ανάγκες, όχι γιατί… έχουν καλές σχέσεις, αλλά έστω για τα… μάτια του κόσμου γιατί ο τελικός γίνεται στη χώρα μας και μία ελληνική ομάδα συμμετέχει σε αυτόν! Έστω για να δείξει ότι ως ομοσπονδία της ίδιας χώρας θα δώσει ένα μικρό προνόμιο/πλεονέκτημα έναντι της Φιορεντίνα.

Πώς μπορεί η Ιταλία να έχει έξι ομάδες στο Champions League - Ο ρόλος του Ολυμπιακού
CHAMPIONS LEAGUE

11:11 - 23.05.2024

Πώς μπορεί η Ιταλία να έχει έξι ομάδες στο Champions League - Ο ρόλος του Ολυμπιακού

Η Ιταλία μπορεί τη νέα σεζόν να έχει έξι ομάδες στο Champions League και σε αυτό σημαντικό ρόλο θα παίξει το τελικό αποτέλεσμα του τελικού του Conference League μεταξύ της Φιορεντίνα και του Ολυμπιακού

https://www.youtube.com/watch?v=YmOu0F5CDAo

Τα ίδια αλλά και ακόμη περισσότερα από τα όσα είχαν «βγει» τις προηγούμενες ημέρες για τα εισιτήρια και τις σουίτες, είπε και ο Κώστας Καραπαπάς στην παρουσίαση των «ερυθρόλευκων» εισιτηρίων διαρκείας. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε ανοιχτά τόσο για τα εισιτήρια του τελικού, όσο όμως και για τις σουίτες του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας. Μίλησε με λεπτομέρειες και για τις κινήσεις που έκανε η ομάδα του Πειραιά.

Το θέμα όμως είναι ότι σε όλα αυτά, όλες αυτές τις ημέρες, η ομοσπονδία δεν έχει απαντήσει πουθενά! Έχει μία «αφωνία» η ΕΠΟ αναφορικά με το ζήτημα αυτό που έχει θέσει ο Ολυμπιακός. Ακόμη και στην Εκτελεστική Επιτροπή εκεί όπου ο Αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Τάκης Αγραφιώτης, επίσης έθεσε το θέμα υπήρξε προσπάθεια αποποίησης ευθυνών. Μία ΕΠΟ η οποία ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο έχει βγάλει πόσες διαρροές, αλλά και επίσημες ανακοινώσεις απαντώντας σε διάφορα δημοσιεύματα. Τώρα όμως δεν έχει υπάρξει το παραμικρό από πλευράς ΕΠΟ...

Όπως και να το κάνουμε αυτό από μόνο του δείχνει μία ενοχική στάση, ακόμη και τώρα εάν προχωρήσει σε κάποια επίσημη απάντηση η αλήθεια είναι πως θα έρθει κάπως καθυστερημένη και αυτή. Βέβαια και αυτό υποθετικό είναι αφού μέχρι τώρα δε φαίνεται να υπάρχει κάποια τέτοια πρόθεση.

🔴Sportal Euroleague LIVE από το Βερολίνο: Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός μπαίνουν στη μάχη του Final 4!

https://www.youtube.com/watch?v=_veRiXQ75qw