Οι αποφάσεις του ΔΣ της Super League για τις ποινές – Πότε θα ξεκινήσει το ερχόμενο πρωτάθλημα

Οι αποφάσεις του ΔΣ της Super League για τις ποινές – Πότε θα ξεκινήσει το ερχόμενο πρωτάθλημα

Γιώργος Σακελλαρίου 17:26 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:04 - 29.05.2024

Το ΔΣ της Stoiximan Super League καταθέτει προτάσεις στην ΕΠΟ και σχέδιο κανονισμού γηπέδων, ενώ το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 17-18 Αυγούστου.

Η απόφαση ελήφθη.

Στόχος είναι το νέο πρωτάθλημα της Stoiximan Superleague να ξεκινήσει στις 17-18 Αυγούστου, ενώ θα κατατεθούν προτάσεις στην ΕΠΟ για τον νέο αθλητικό νόμο και τους κανονισμούς, κυρίως σε ό,τι αφορά τις ποινές για επεισόδια, ώστε να μην παρατηρηθούν ευτράπελα και δυσάρεστες καταστάσεις, όπως συνέβη και στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε.

Η Stoiximan Supeleague, παράλληλα, θα συντάξει σχέδιο κανονισμού γηπέδων. Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο επικύρωσε τον τελικό βαθμολογικό πίνακα Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Ομόφωνα εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ., όπως προβεί σε όλες τις δέουσες θεσμικές και νομικές ενέργειες (επικοινωνία με αρμόδιους φορείς), ώστε η έναρξη για το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League αγων. περιόδου 2024-25, να πραγματοποιηθεί στις 17-18 Αυγούστου.

Σοβαρό ενδιαφέρον της Σάλτσμπουργκ για Κωνσταντέλια!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:45 - 23.05.2024

Σοβαρό ενδιαφέρον της Σάλτσμπουργκ για Κωνσταντέλια!

Τα κατορθώματα του Γιάννη Κωνσταντέλια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ δεν ήταν δυνατόν να περιοριστούν εντός ελληνικών συνόρων και ήδη η Σάλτσμπουργκ είναι η ομάδα που έχει εκφράσει πολύ σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα πιο χειροπιαστές εξελίξεις.

Ομόφωνα εγκρίθηκαν οι προτάσεις που συνέταξε η αρμόδια επιτροπή της Super League, για το νέο αθλητικό νόμο και για τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο.

Ομόφωνα αποφασίστηκε να συνταχθεί Σχέδιο Κανονισμού Γηπέδων Super League 1.

Ομόφωνα εγκρίθηκε η δέσμευση χορηγικών παροχών υπέρ του Συνεταιρισμού, βάσει του άρθρου 8 παρ. 10 του Κ.Α.Π.

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο ορισμός των μελών της Επιτροπής Συμβολαίων του Συνεταιρισμού».