Δύο εβδομάδες... φωτιά για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα «βουνό» των δύο ομάδων

O Λουτσέσκου και ο Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Δύο εβδομάδες... φωτιά για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα «βουνό» των δύο ομάδων

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:10 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:13 - 04.03.2024

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μπαίνουν στη μάχη των playoffs όμως δεν είναι η μοναδική που θα δώσουν, αφού το βλέμμα τους είναι στραμμένο και στο Europa Conference League.

Το πρόγραμμα των playoffs έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας (4/3), με τις ομάδες να ετοιμάζονται να δώσουν τις δικές τους μάχες στο μίνι πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θα έχουν μία παραπάνω δυσκολία, αφού παράλληλα με τις εγχώριες διοργανώσεις υπάρχει και η Ευρώπη. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, ακολουθούν δύο εβδομάδες... φωτιά, τόσο για τους Πειραιώτες όσο και για τους Θεσσαλονικείς.

Σε πρώτο χρόνο, οι Πειραιώτες υποδέχονται την Μακάμπι Τελ Αβίβ, θέλοντας να κάνουν το πρώτο βήμα για τους «8» του Europa Conference League. Αμέσως μετά ακολουθεί το ντέρμπι εναντίον του Παναθηναϊκού, όμως για καλή του τύχη αυτό είναι στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τρίτο ματς θα είναι αυτό κόντρα στους Ισραηλινούς, για τη ρεβάνς της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Εκτός απροόπτου, αν δηλαδή δεν γίνει δεκτό το αίτημα της ΕΠΟ για αναβολή της 4ης αγωνιστικής, το διβδόμαδο θα κλείσει με αναμέτρηση στην «OPAP Arena», κόντρα στην ΑΕΚ.

Σε δεύτερο χρόνο, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Ζάγκρεμπ την Πέμπτη, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Ντινάμο στην έδρα της. Ακολουθεί το κεκλεισμένων των θυρών ντέρμπι με τον Άρη, για την 1η αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League. Έπειτα υπάρχει η ρεβάνς με τους Κροάτες στο γήπεδο της Θεσσαλονίκης, ενώ σε περίπτωση που γίνει κανονικά η 4η αγωνιστική θα παίξει με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Όπως γίνεται κατανοητό, τόσο ο Μεντιλίμπαρ όσο και ο Λουτσέσκου θα πρέπει να κάνουν διαχείριση του ρόστερ, με φόντο τις αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό βέβαια μπορεί να συνεχιστεί, εφόσον οι δύο ομάδες πάρουν την πρόκριση στους «8». Εκεί παραμένει ερωτηματικό το τι θα κάνουν οι δύο ομάδες, αφού το πιθανότερο είναι να ζητήσουν αναβολή.